Polecam (1) super obsługa! fajne produkty! Sandra Zdecydowanie polecam!!! (1) Najniższe ceny i super obsługa, błyskawiczna dostawa. Media Markt, Euro RTV... AL nawet najgorszemu należy się ostatnia szansa (2) już raz zamieściłem opinię, ale teraz jestem pewien na 100%- nikomu nie... Kajetan
Gorąco polecam (1) Chciałbym polecić SKK, ponieważ to profesjonaliści. Zależy im na dobru... maciek SUPER (1) uczciwy gość Łukasz Wg mnie najlepsza kwiaciarnia w mieście :-) (1) Przepiękne bukiety, dbałość o klienta, kreatywność, no i piękne kwiaty.... Ola radek - opinia (3) Uważam za skandal fakt, że w Galerii Bałtyckiej nie można płacić kartami... radek Profesjonalna obsługa (1) Zdecydowanie polecam ten punkt sprzedaży, bardzo dobre podejście do klienta,... Andrzej fajny sklep (2) Jeden z fajniejszych sklepów internetowych działających w Trójmieście -... Asia LaDeco- firma godna polecenia! (2) Perfect Consulting w Gdyni ma przyjemność polecić firmę LaDeco z siedzibą w... Perfect Consulting obsługa fatalna (9) Fakt faktem, że alkohol jest z najwyższej półki i ceny też są przystępne, ale... Karol Lego wóz strażacki (1) Szybka i fachowa obsługa. świetny sklep polecam Lina Super (1) Obsługa bardzo miła. Ogólnie sklep nie do końca na 6 bo nie ma paru marek... Filip Profesjonalizm w każdym calu (1) Podejście obsługi sklepu do klienta - SUPER. Ceny lepsze niż w internecie.... Tomek Batory (1) sklep w Batorym schodzi na psy,beznadziejna chamska kierowniczka,wszysto... Monika B. M. - opinia (1) Postanowilam zakupić 1m materiału w sklepie Bławatek przy ul. Starowiejskiej... B. M. Spec Kable - opinia fafoo69 (1) Po długich poszukiwaniach w Trójmieście wreszcie trafiłem do miejsca gdzie od... fafoo69 Nareszcie nie trzeba jechac do centrum (2) Nareszcie nie trzeba jechac do centrum.W koncu dobre ,renomowanej firmy... Teresa z Siedlec Parking woła o pomstę (1) Umiejscowienie parkingu na dachu powoduje ogromne korki. Pracownicy nie... Joanna Istna masakra (1) obsluga i personel masakryczny, zadajesz pytanie a te panie sa oburzone że... klient