Sklep Zoo Karina -także BAARDZOO ODRADZAM !!! (1) Widzę że nie tylko ja zwróciłam uwagę na nieprawidłowości w tym sklepie.... Były klient sklepu. Sympatycznie (1) Całkiem spory asortyment na opakowania oraz torebek papierowych, polecam Stały klient Gorąco POLECAM! (1) W Kwiaciarni Ewka zaszły diametralne zmiany, zmienił się właściciel i od razu... Natalia
najlepsze, domowe lody (1) z czystym sumieniem polecam. jestem w ciąży a lody z Justynkowej Gdyni... słodka mama dino - opinia (1) Rewelacyjny sklep,a to głównie dzięki świetnej obsłudze. Niesamowita... dino niestety (1) Po dzisiejszej wizycie niestety jestem zniesmaczona jakością obsługi - pani... mindreader Karolina - opinia (1) Przesympatyczna obsługa przez Panią, która wykonała piękny okazjonalny... Karolina Podoba mi się (1) podoba mi się obsługa na Komandorskim ;) a zwłaszcza ta długo włosa blondynka... Inspiron Ładnie, Sztucznie i Drogo... (1) Wyroby Dekera ładnie wyglądają na talerzu, jednak smak jest sztuczny i za... balas Moje pierwsze Lilou (3) Cały salon prezentuje się bardzo ładnie.Niestety Pani ekspedientka nie była... Monka jestem zaskoczony (1) wszystko jak najbardzien jest ok.ja pale e-papierosa już 3 lata no wiadomo... JA Jest dobrze. (1) Sklep jest dobrze widoczny z ulicy. Asortyment mają duży, ale w 3mieście są... Filip Jest OK. (1) Sklep jest ładny wewnątrz. Instrumenty są wyregulowane. Ceny stanowczo za... Filip Ola - opinia (1) Starają się ale to już nie jest to samo co Bukieciarnia... Ola Sklep nieprzychylny klientowi! (1) Bardzo niegościnny sklep. Robią problemy z reklamacją towaru, musiałem się... Marek polecam, (1) Robiłam zakupy przez internet, a towar odebrałam w sklepie. Jestem bardzo... Klientka sympatyczna obsługa (1) Bardzo sympatyczna Pani pomogła mi w podjęciu decyzji co do kupna zegarka.... Aleksandra D. Jakaś kpina i porażka (1) Witam pewnego pięknego dnia Pan z w.w. serwisu zadzwonił do mnie w sprawie... Somber Coraz gorzej? (2) Jak miałbym takiego męża nudziarza, to narzekałbym nawet na Cabernet... Filip Brak kultury pracowników Empiku (1) Poszukiwałam w empiku płyty a ponieważ nie mogłam jej odszukać podeszłam do... Zawiedziona