Sklep KAMI (2) Witam, jakie macie Państwo opinie na temat naszego osiedlowego sklepu KAMI... ka Róża (1) świeży towar, dobra kwiaciarnia polecam: http://www.roza-kwiaty.pl/ Róża Róża (1) dobra kwiaciarnia, świeży towar polecam: http://www.roza-kwiaty.pl/ Róża
poszukiwanhy blondyn podrywacz (18) kojarzy ktoś może takiego blondyna podrywacza z galerii bałtyckiej? chodzi i... bubblegun Mikołaj - opinia (1) Sprzedawca nie wie jaki ma towar i jego paramer, żeby sprawdzić czas czuwania... Mikołaj świeże. (1) bardzo dobra piekarnia. chlebek świeżutki. dostawy kilka razy w ciągu dnia.... as Ochrona sklepu :( cz.1 (3) Dzisiaj była w sklepie biedronka ze swoim synkiem ,który siedział we wózku .... mika Nie polecamy (4) skuszeni eleganckim wyglądem lokalu weszliśmy. W drodze do hotelu chcieliśmy... M&M polecam (1) Często kupuje w tej ksiegarnii, ceny nie odbiegają od konkurencji, obsługa... mj Polecam! (1) Jak najbardziej polecam! Przede wszystkim Pani Dorota słucha klienta!... Dorota Super:) (2) Witam serdecznie:) Nazywam sie Kamil Piotr Tankiewicz, i wraz z moja... K. i R.Tankiewicz Jak pierogi to tylko z Kuchni Smaków !!! (1) Tam naprawdę one wszystko robią same. Zawsze wszystko jest świeże. Polecam... Maria :) (1) Witam. Niedawno skorzystałem z usług firmy KORDES w postaci wydruków.... Kuba nie polecam salonu yes (1) nie polecm salonu jubilerskiego yes a wręcz odradzam. Kupiliśmy z mężem... ja111 pyszne (1) pyszne jogurtowe z truskawkami ,ukłony dla cukiernika Grażyna Zakupy godne polecenia (1) Transakcja bardzo udana. P O L E C A M Irmina Polecamy :) (2) Chciałby, polecić usługi firmy LaDeco, która realizowała dla nas projekt... Aleksander Mach Kwiaciarnia Słonecznik (1) Od trzech lat korzystam z usług kwiaciarni Słonecznik. Ceny przystępne,... muzyka DUŻE NIE (1) Wszystko spoko i fajnie. Całkiem miła starsza Pani, wybór zwierząt jak i ceny... Kuba Druk "dwustronny" to jakaś kpina (1) Już w progu mina Pana ekspedienta mówiła mi, że łatwo nie będzie... Pierwsze... Niezadowolony ex-klient