Polecam (1) Polecam tę cukiernię. Obsługa jest bardzo miła. Doradzi. Przychodzę do tej... Beata - stała klientka trivoli sklep (3) hm....Dobry sklep by rozładować nerwy,można pochodzić,pooglądać,pomyśleć.By... Znajomy Tomasz Bardzo profesjonalna obsługa (1) Bardzo profesjonalna obsługa widać znają się na rzeczy, kupowałam materiał... PUB PLAY OFF
kpina (1) to sa nie powazni ludzie-wszystkich bym zwolnila-oni zanizaja ocene euro agd... kinga Beznadzieja (2) słabe ceny, wiedza ekspedientów zerowa ( zależy im na tym aby zarobić a nie... Mateusz kompetencji zero (1) byłem w sklepie na kartuskiej chciałem sie dowiedzieć czegos od fachowców w... grzyb wodowanie aparatu (1) byłem na urlopie na kajakach, wpadłem do wody z całym sprzętem... zenon Bezpodstawne oskarżenia (1) Ochrona w E.Leclerc jest niekompetentna i bezpodstawnie oskarża o kradzież.... XYZ Popsuło się w tej hurtowni! (1) Kiedyś worki można było kupować w ciemno, a teraz strasznie pogorszyła się... Ewa Polecam!!! (1) Przystępne ceny i miła obsługa. Łukasz Fatalna obsługa (1) Pracujący tam panowie bardzo sympatyczni i na nich złego słowa nie mogę... Lidia Wow (1) Witam, skorzystałam z usług pracowni i cała rodzina była zachwycona. Dzieła... iwa POLECAM (1) ZAWSZE MIŁO, CIEKAWIE, KOLOROWO I CENOWO PRZYSTĘPNIE. AGA Godne polecenia (1) Nie spodziewałem się takiej jakości. Szczerze mówiąc to kuzyn polecił mi... Tadek wulgarny język pracowników (1) roiłam zakupy w piątek i byłam zbulwersowana, Nie bacząc na obecność klientów... Aneta wypowiedzenie i odprawa (2) Jestem w tej chwili na wypowiedzeniu do końca czerwca,mam pytanie czy, któraś... MB SUPER ZAKUPY (1) Byłam w Granicie po prezent na 1 okazję, a kupiłam na 4-ry. Oprócz kamieni... klient Granitu pawel k. - opinia (1) Ostanio przypadkeim trafiłem na ten sklep pozytywnie zaskoczyła mnie opsługa... pawel k. Marek - opinia (1) Mile mnie zaskoczyła profesjonalna obsluga personelu hurtowni Granit. Trzy... Marek zawłaszczenie pieniedzy (1) własciciel zawłaszczył pieniądze mojego niepełnosprawnego synka bo otrzymał... rodzic