polecam! (1) miła obsługa,bardzo szybka realizacja-wszystko dostosowane dla dobra klienta! iwona zakup pionizatora (1) brak kompetencji w realizacji zamówienia. Pan Grzegorz ma kompletnie w nosie... rodzic SUPER SERWIS SAMSUNG. (1) 25257000W DNIU 18.05.2013 roku udałem się do serwisu z telefonem SAMSUNG.... Bronislaw Błański
Polecam ten Lombard! (1) Bardzo świetny kontakt ze sprzedającym- obsługującym, możliwość negocjacji... zadowolony_klient OMIJAJCIE TO MIEJSCE SZEROKIM ŁUKIEM! (1) Z zeszłym tygodniu kupiłem ciasto w galerii i był to zdecydowanie mój ostatni... Marcin polecam (1) Bardzo dobry sklep internetowy z zabawkami. Przystępne ceny i szybka wysyłka. aune Świetny sklep (1) Duży wybór, niezłe ceny, miły kontakt, super szybka dostawa (rano zamówienie,... Wojtek Royal Chocolate & Genua (1) Skuszona pozytywnymi opiniami na forum postanowiłam spróbować. Niestety torty... Smakoszka Słodkie cuda (1) Słodka Pasja to mix słodkich pyszności i zarazem arcydzieło wykonania. Super... Justyna u ani (1) polecam ten sklep mila oblsuga i zawsze dobry i swiezy towar klientka Polecam (1) Kupowałam lodówkę i kuchenkę elektryczną. Dostałam atrakcyjne ceny i szybko... ania Nikt nie zalatwi sprawy jak Kwiaciarnia Hanah! (1) Zawsze pozytywne nastawienie Pan, przemile, dla ktorych nie ma rzeczy nie do... Basia A ja niestety jestem rozczarowana (5) Próbując się dowiedzieć czegoś o karmie dla mojego psa dostałam w dość... Basia smycz (2) Dzisiaj w Tesco na Chełmie w sklepie zoologicznym na parterze tuz przy... goga Tam pracują prawdziwi artyści, czarodzieje być może z kosmosu. (1) Jako uczennica szkoły florystycznej miałam szczęście odbyć w kwiaciarni... Elżbieta Jabłońska Nie polecam (1) Oddałam telefon do naprawy na gwarancję, był "naprawiony" już na drugi dzień.... Paulina niepolecam (1) Jeśli chcą Państwo kupić jakikolwiek prezent w tym sklepie,proszę to dobrze... P Super zabawki !!! (1) Eko zabawka to sklep z oryginalnymi zabawkami i super obsługą. Ceny... dorota Rewelacja! (1) Wszystko szybko, ładnie sprawnie i elegancko! Obsługa przemiła, zabawki... Ryży Franek Rozwiązanie umowy o pracę za wypowiedzeniem (9) Czy ktoś już otrzymał? Haha