e-papieros (1) Dobra jakość ceny takie jak w hurtowni. Marek wypowiedzenie (1) też dostałam wypowiedzenie i nie mogłam sie dodzwonić ale znalazłam do nich... monikadobras polecam (1) Szybko i solidnie. Dobry kontakt. Na pewno bede tam znow kupowac. aneta guja
super (1) Bardzo dziękuję Pani za piękny bukiet ślubny mój wymarzony :) Pozdrawiam... Marzena Różnice w cenach (1) Radzę dobrze przyjrzeć się cenom inne na półkach a inne na kasie. Oszustwo do... ra bardzo dobry sklep (1) doskonałe, świeże i naturalne sery i wędliny oraz inne frykasy, miła obsługa,... darek Masowa hodowla (1) Niestety, zmusiłam się napisać opinię o sklepie kiedy sprawdziłam ponownie... Magda Swoboda robienia zakupów (1) Jestem pod dużym wrażeniem atmosfery panującej w tym Smyku. Klient czuje się... Zadowolona Klientka Alexa Flowers & Decorations - Polecam ! (1) Polecam ! Profesjonalna jakość usług! Na pewno jeszcze nie raz skorzystam. To... Małgorzata Bardzo dobry sklep, polecam!! (1) Mały ale dobrze zaopatrzony sklep, z profesjonalną i bardzo pomocną obsługą.... Ewa Węgrzynowicz Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z obrączek, które odebraliśmy. Są pięknie wykonane,... Hania srednio polecam (1) bylam dwa raz. pierwszy raz, 2 minuty przed 17.00 nie moglam dokonac zakupu,... alicja H&M Traci na wartości poprzez PRACOWNIKÓW (2) Bardzo chętnie kupuje w w/w sklepie , chociaz jestem rozczarowana tamtejsza... ~zawiedziona Przepysznie! (1) Jestem stałą klientką. Nigdy się nie zawiodłam. Pysznie, świeżo... i tak... Alina bardzo dobre ceny! (1) Sklepik jest od niedawna i warto tam zajrzeć, bo mają bardzo dobre ceny!... KasiaPelasia klientka - opinia (1) Od czasu do czasu kupuję sprzęt w Euro i jak dotąd jestem zadowolona. Obsługę... klientka Witam :) (2) Rewelacyjny kontakt z klientem. Pani Sandra i Pani Magda to wspaniałe i... Aneta Wielki sklep, w którym nic nie ma (2) Przepraszam bardzo, ale nazywanie tego przybytku hipermarketem to zdrowe... takicogoniepodam polecam (1) mój samsung galaxy wyłączył się i nie chciał się włączyć. w dwóch serwisach... mariusz Brak kontaktu i lekceważenie klienta (1) Złożyłam zamówienie 26 maja i do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zamówionego... Joanna T.