Przenoszenie numeru (1) W dniu 21-03-2013 przenosiłem numer z T.P.S.A do Orange załatwienie sprawy... Gerard Tort komunijny (1) Polecam wszystkim torty komunijne Biblie- goście i my byliśmy zachwyceni... Wiktoria Naprawdę polecam :) (1) Zabraliśmy tam córeczkę, żeby sobie stworzyła Przyjaciela, a sami... Asia
NIE POLECAM!!!! NIEFACHOWA OBSŁUGA (1) Nie polecam! Odwiedziliśmy z mężem sklep z myślą o zakupie TV. Mieliśmy już... Marta Miła pani Blondyneczka (4) Lubie tam chodzić na zakupy bo jest tanio,miła obsługa i zawsze coś fajnego... Jacek Fotoempik (1) Byłam dzisiaj w Empiku aby wywołac zdjecia na miejscu ale ponieważ nigdy... Niezadowolona klientka WOROWADZENIE KLIENTA W BŁĄD. (1) DZIŚ, CHCĄC SKORZYSTAĆ Z PROMOCJI 1+1 USŁYSZAŁAM OD NIEMIŁEJ OBSŁUGI ,ŻE... BEA fatalna obsługa (1) Panowie bardzo zmęczeni, pewnie tą nudą. Ciężko o coś zapytać, klient... niezadowolony klient Super kwiaciarnia - polecam !!! (8) Nowoczesna kwiaciarnia, super obsługa, oryginalne pomysły !!! naprawdę ekstra :) Stały klient Rodzice czy Alfa robi się atrakcyjniejsza dla rodzin ???? (3) Co myślicie o centrum Alfa? Przejrzałam stronę centrum i widzę, że w ostatnie... Jarka Zadowolona (1) Jestem mieszkanką Pruszcza i bardzo często kupuję w tym punkcie.... Agata Szkoda, że jeden z dwóch w Gdańsku (2) Sklep zadbany. Czyste podłogi. Miła muzyka.Bardzo dobre promocje oraz... takicogoniepodam smyk outlet buble zabawki (2) Chciałem nabyć dwie zabawki łącznie za 260zł do zabawki dołączone baterie... Marcin Magda - opinia (1) Gorąco polecam. Miło, szybko, sprawnie!!!! Magda Polecam (1) Pysznie, przepięknie i miło ! Więcej nie muszę dodawać i wychwalać bo jest... Majka Supermarket na poziomie! (3) Polecam, robię zakupy codziennie. Widać na pierwszy rzut oka, że personel się... Jacek Tani sklep i spory wybór (1) Jestem miło zaskoczona, sklepik mały ale duży wybór. Kupowałam chomiczka.... Emilia Szczerze polecam! (1) Uwielbiam lubię biżuterię Lilou- jest delikatna, nieprzekombinowana, do... nati !!! NAJLEPSZA CUKIERNIA W TRÓJMIEŚCIE !!! (1) To zdecydowanie najlepsza cukiernia w Trójmieście. Wszystko pyszne, świeże... meduza Miłe wrażenia (1) Kameralny sklep z miłą obsługą. Ceny może nie powalają, za to obsługa zawsze... Jakub