Miłe wrażenia (1) Kameralny sklep z miłą obsługą. Ceny może nie powalają, za to obsługa zawsze... Jakub Justynka najlepsza cukiernia w Trójmieście (1) Polecam Wszystkim tą cukiernię! ;) Waldek Kadry Gdynia (2) Czy ktoś może kontaktował się z kadrami, ja dzwonię od rana i nic... MB
Polecam!! Dobry duży sklep, dobrej jakości meble (1) byłem niedawno i zostawiłem sporo kasy, obsługa konkretna i rzeczowa, znają... Marcin Świetny wybór książek (także nowości) w dobrych cenach (1) Super księgarnia w doskonałej lokalizacji. Główne zalety to potężny... Czytacz wypowiedzenie umowy (1) tak mam 2 tygodniowy okres wypowiedzenia ktory konczy sie 11 maja tego... kamila ze szczecina Pilnuj reszty (3) Niestety obsługa jest tak miła i gadatliwa, że zapomina wydać resztę lub się... Karol Jachnik Coraz gorzej ... (1) Na temat Reala w Osowej mogłabym dużo złego napisać, ale wspomnę o... Gdynianka Miło i profesjonalnie - polecam! (1) Zaniosłem Nokię mojej Mamy z pękniętym ekranem i panelem przednim (po upadku... Narciso Inne sklepy (1) Myśle że najlepszym sposobem na ocene jest przejść sie do innych sklepow... Mlody Wiele razy (1) Na tle innych sklepów - Pro - nic więcej... Dany super zadowolony klient (1) kupiłem odebrałem, poradzono mi co innego. Zadowolony klient (..) (4) Przyszedłem na rzekomy turniej z nagrodami.....sam turniej prowadził się... Pitrex Smaczne i piękne a to w Gdańsku wyjątek. (1) Dawna cukiernia Róg Wojskiego przeszła chyba jakąś rewolucję w stylu Magdy... Magda Lisowska Bardzo pozytywny sklep (1) sklep na prawdę fajny ma swój gamingowy klimat. Kolesie ogarnięci w tematyce... spliff wielki + (1) Sklepik odktyłem dopiero niedawno przypadkiem, ale co fakt faktem urzekło... Spliff SZOK (1) Sklep zalicza się do kolejnych magicznych miejsc w Trójmieście do których nie... Jakub Zegarski Super (1) Jestem bardzo zadowolona ze znalazłam ich w odpowiednim czasie, mamy obrączki... Joanna Odradzam - ceny znacznie wyższe niż u konkurencji (1) Idea dużych marketów z zabawkami jest prosta - duży wybór i konkurencyjna... Voodoo Zalamany konsument (1) Witam. Jestem bylym klijetem tego sklepu. W Grudniu zeszłego roku zakupiłem... Riki77