warto wejść (1) szeroki asortyment mebli + fajne gadżety - owce super !!! Aga Maskara (1) Nie polecam nikomu,towar nie nadaje się do sprzedaży na wagę,połowa na... Anita To jest mój styl ... (1) Mało jest takich fajnych sklepów z taką ofertą, takich które ja osobiście... A+A
Nieprzyjemna obsługa (1) Wypieki super, ale obsługa klienta pozostawia wiele do życzenia.... Marta Fatalna obsługa (1) Najgorsza obsługa z jaką miałam styczność, kobiety pracujące w punkcie na... Klientka Super sklepik (1) Byłem z moimi szkrabami ostatnio w tym sklepie bardzo fajny, różnorodny... andrzej Najpiekniejsze meble i zabawki dla dzieci (1) Najpiekniejsze meble i zabawki dla dzieci Malgosia brak mozliwosci zwrotow (1) Zakupilam tam laktator elektryczny - sprzet drogi niestety i potrzebny byl od... Aleksandra Chojnacka-Stankiewicz Chełmiak - opinia (1) Nie wiem o co Ci chodzi.Chodzę do tego sklepu od początku jak tylko powstał i... Chełmiak Gorąco polecam (1) Niewiarygodne, że mamy tak ciekawe polskie sery. Pan, który prowadzi sklep... Boomkey Polecam (1) Zamawiałam ręczniki z naszywkami dla młodej pary, nie zawiodłam się. Idealne... Izabela Marzec "marka sony sprzedaje się sama..." (1) ...ale załoga tego przedstawicielstwa japońskiego giganta robi wszystko żeby... Krzysiek Nie kupowac ! (1) Skoro zamykają sklep tuż przed nosem klientów, podeszliśmy do drzwi i nagle... Lipa Polecam!!! (1) Już wiele razy korzystałam z usług shis.pl począwszy od haftu na kocyku,... Hanna Marzec Makro gdzie taniej? (6) Mam pytanie drodzy forumowicze . Co sadzicie o sieci makro w Gdyni b i ich... Tadeusz Dobra marka - polecam! (1) Rewelacyjna obsługa, pełny profesjonalizm. Wyższość haftu nad sitodrukiem... Rafał miło (1) Bardzo miła męska obsługa, ceny wysokie, ale jakość ciasta/kawy i obsługa... Klient Nie korzystaj z usług tej firmy ! (2) Meble są poniżej standardu mebli biurowych: wykonane najtańszym kosztem, z... Ryszard Popławski SHIS.PL sklepinternetowy - Aplikacje, naszywki, haft na ręcznikach i odzieży (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi, z jakości materiału, i wykonania haftu.... Beata Szczerze polecam (1) Zamówiłam ręczniki z haftem na prezenty świąteczne. Otrzymałam dokładnie... Zadowolona Klientka