sklep OD i DO (5) Czy wam też zdarzyło się kupić przeterminowaną żywność w tym sklepie? Ja po... banino grak dojazdu z Gdyni !!! (2) To skandal zeby nie można było dojechać do Ikei z Gdyni fiodor najlepsza kwiaciarnia w Gdańsku (1) Jak w temacie. Uważam ze bukiety są cudowne. Od kiedy mąż uraczył mnie... Patrycja
Polecam (1) Witam, polecam kids-express.pl Mają fajne ubranka dla maluchów w dobrych... Magda Nie polecam. (1) Sklep nie jest w stanie się wywiązać z terminowej realizacji zamówienia, po... Tomasz polecam! (1) bardzo fajny sklep, szeroki wybór, wysoka jakość produktów oraz niskie ceny.... Paula Kto kupuje akcje,Bomi SA? (1) Na dzień dzisiejszy po,3 gr.Skoro nic nie są,warte.Tak było ze wszystkimi... Michał Boni. aquafish - opinia (1) milo, tanio i profesjonalnie. zdecydowanie polecam aquafish lord - opinia (1) bardzo miła cukiernia w Tesco jak i na zakup jak i na konsumpcje na miejscu... lord Obsługa (1) Chcę potwierdzić co piszą inni na temat obsługi w Obi na Szadułkach. Chwalę... Grzegorz Niemiłe zakupy (1) Kupiłem w tym miesiącu pralkę. Wszystko było OK, do momentu kupna i... (Już nie) Stały Klient ocena (3) Profesjonalna szybka i zoorganizowana osbługa, polecam anonim-gal Najlepszy i najtańszy sklep piwny w Gdyni (1) Sklep absolutnie wyjątkowy i profesjonalny. A co do różnic cen kaucji to... Piotr Dobry chleb fatalna obsługa... (1) Jeśli chodzi o punkt na Zielonym Trójkącie to chleby są dobre, bułki tak... 3c. Tomek - opinia (3) Ekspedientki nie miłe, jakby pracowały tam za kare. Wielkim problemem i... Tomek Bardzo dobrze, ale... (1) Zakupiłem tam nowy telefon. Tego dnia dostałem maila z nr. paczki. Przyszedł... iKondzio fatalna obsługa (1) Nie wiem jakim cudem mogą występować wcześniejsze opinie o 'przemiłych'... Mateusz obsługa (3) Jestem klientem cukierni Sowa we Wrzeszczu. Jestem mile zaskoczony nową... Jan aronia (1) Dla mnie sklep super, bardzo dobrze zaopatrzony, bardzo miła obsługa , super... stała klientka ~~~~ - opinia (2) Oprócz kwiaciarni mieśći się tam również sklep ogrodnicz (kiedyś b.dobre... ~~~~