polecam (1) świetna zabawa , jest to coś nowego ,coś innego od innych sklepów z zabawkami :) joasia Lego (1) polecam, dobry kontakt, towar ok marta Nie polecam (2) Niestety, miesiąc czekałam na sprzęt, mimo obietnic nie dotarł w komplecie:(... JK
obsługa różna (1) Właśnie są jakieś nowe osoby w obsłudze i dziewczyna chyba się wyrwała z... blady Bardzo niesympatyczna obsługa (1) Wielokrotnie robię zakupy w tym sklepie ale to już naprawdę w jak nie am... Gabriela Monika - opinia (1) 100% zadowolenia.Szybka obsługa i doskonały kontakt.Polecam!!! Monika Cudowna obsługa (1) Podchodząc do okienka informuje plotkujace tam panie, iż chcialbym zapłacić... Czyrk Uwaga! (2) Odradzam kupowanie zwierząt futerkowych w tym sklepie. Zarażone są pasożytami... Longin Sklep Zoo Kcyńska (7) Korzystam zawsze z tego sklepu i byłam zadowolona do tego poniedziałku. Co... stała klientka Bomi - Rast - na Nagórkach (19) Czy może ktoś jest zorientowany co to za sklepy działają na Nagórkach(Barcza... było polecam (2) Miła obsługa godz otwarcia pozytywne nie wygórowane ceny Wituś Fajny komis (1) Mały ale fajjny komis dla dzieci naprawde dużo ciekawych rzeczy dla naszych... Monika RNR Gdańsk - THE BEST (1) Najlepszy sklep w 3mieście, zawodowy sprzęt światowej klasy. Marshall,... Stały Klient uwaga na sprzedawców (1) w sklepie firmowym przy ulicy Dmowskiego kupowałam jakies 8 razy i 6 razy... Dominika Masakra (1) jak za czasów komunty 3 osoby obsługują a i tak na wszystko trzeba czekac... Ela świetny sklep, urocze pluszaki!! (1) Ten sklep to istny plac zabaw dla dzieci:-) Moja córka jest nim zauroczona,... Julia stały klient - opinia (2) Przemiła obsługa, pomocna. Mają promocje przez które nie raz już kupiłam coś... stały klient Świetne produkty na prezent (1) Świetne produkty na prezent, bardzo ładne meble Quax tylko te ceny :(... Michalina SUPER (1) bardzo serdecznie polecam po prostu rewelacyjna sprawa moje dzieci sie... GDANSKAMAMA Stała klientka, ale zawiedziona dzisiejszą sytuacją (3) Zaciekawił mnie jak zwykle regał promocyjny. Znalazłam na nim "Alpejskie... zuza