orunia górna (17) Orunia Górna Gdańsk dlaczego w sklepie nie ma małych koszyków? dlaczego w... kobieta Pączuś nr 1 (1) Jestem klientem od wielu lat i zmiana miejsca w żadnym stopniu nie wpłynęła... Mariusz Strzał w dziesiątkę (1) Kupowanie kwiatóww tej kwiaciarni sprawia mi wiele radości. Zawsze są... Aneta
Fajna winiarnia (1) Fajne wina mają . Polecam Blanka Nagórki Rast (do tej pory Bomi) (1) Tleniony pakuj Się ze swoją koleżanką M.M. w końcu Was zlikwidowano,dosyć... Ktoś kto wie Co za beznadziejny salon! (1) Pytam o futerał do swojego telefonu. Tak, jest ale nie mam kluczyka do... Bartek Upadłość likwidacyjna (6) Sąd w Gdańsku ogłosił zmianę upadłości układowej Bomi na likwidacyjną. Co... qwer Robal w meblu (1) Niestety nie jakis tam korniczek tylko głośno skrobiący spuszczel. Mimo... kama Ania - opinia (2) Pączuś zmienił lokal i nie tylko. W tłusty czwartek kupowalam pączki i były... Ania Polecam (1) Duży asortyment i do tego miły sprzedawca, który bardzo dobrze doradził wybór... Magda Pogotowie Alkoholowe :) (1) Bardzo fajny sklepik maja bardzo duży wybór alkoholu , a szczególnie piwa (... klient Zawsze świeże i smaczne pierogi (1) Po wejściu do sklepu pachnie żarełkiem:) Pierogi są b.smaczne, przygotowywane... ania Szanowni Panstwo pracujacy w tym sklepie (1) Robie u WAS Zakupy od ponad roku. Jestem zawsze bardzo uprzejmie obsluzona i... Elzbieta Stachura Bardzo Fajna Winiarnia (1) Miałem okazje wczoraj kupić wino w tej winiarni , Pani poleciła mi naprawdę... Marcin bomi matarnia-masakra (14) na matarni w bomi na półkach jest pusto brakuje podstawowych produktów... miki Polecam! (1) Polecam wszystkim ten serwis! Naprawili mi zbity wyświetlacz w moim iPhone... Paweł kiedyś było lepiej (1) Jeszcze w latach 90siątych, lubiłam tę cukiernię. Jednak zraziła mnie niemiła... M nie jest dobrze (1) Dzisiaj po dluzszym czasie wybralam sie do almy w Sopocie i coz... mon Joanna - opinia (1) Super obsługa! Pan został po godzinach i czekał aż odbiore materiał po tym... Joanna Polecam (1) Gorąco polecam. Miło i sympatycznie.Profesjonalna obsługa. A przede... Ada