To jest to! (1) Przystępne ceny, profesjonalna obsługa i dobrej jakości sprzęt no i co... Artur polecam gorąco (1) Bardzo miła obsługa , dobre ceny złota , lombard godny zaufania i polecenia kisia MASAKRA!!! (1) W dniu dzisiejszym robiłem zakupy w piekarni Szydłowski w Sopocie na Monte... Maciej
Polecam (1) Fachowa obsługa, miła atmosfera, duży wybór towaru. wujcina nowa obsługa (1) chyba ostatnio zmniejszyły się tam kolejki 2x nie czekam więcej niż 10 minut.... Irena Świetny sklepik (1) Świetny osiedlowy sklepik z zabawkami dla dzieci. Nasz synek uwielbia go... Mama trzylatka Tragedia!!! (2) Ze względu na ten serwis zrezygnowałem z Nokii na rzecz HTC! Obsługa... Dawid zadowolony - w końcu! (1) Jestem na tyle zadowolony z obsługi i oferty sklepu, że chce mi się o tym... Łukasz Tyski Polecam!!!! (1) Jestem stałą klientką. Z czystym sumieniem polecam tą cukiernie!!!... Mariola Rafał - opinia (1) Profesionalna opsługa brak zastrzezen , najnisze ceny w trojmiescie Rafał Kamila - opinia (1) Jedyny Punkt Cyfrowego Polsatu gdzie potrafią zająć się klientem. Zakup... Kamila Masakra . (4) Byłam tam dzisiaj, żeby wymienić struny w gitarze akustycznej - wydawało mi... Asia . Zadowolony klient (1) Nie przyszło by mi do głowy żeby pisać pochwały na temat serwisu komórkowego,... Janusz kasia - opinia (1) poleca robie tam zakupy codziennie super obsługa bardzo uprzejma, polecam kasia Najlepsze sery w trojmiescie (1) Super mila fachowa obsluga. Sery dzialaja jak narkotyk, jak ktos raz... Zadowolony klent Polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z wysyłki kwiatów z tej kwiaciarni. Babcia była... Marek obsługa (1) pani która sprzedaje w cukierni na Skłodowskiej robi wrażenie jakby za karę... monia Dosyć drogo !!! (4) Wybór spory, zarówno nowe jak i używane. Nowe dosyć drogie, w innych sklepach... Andrzej Sklepz legiem (3) Witam, sklep ma czasami fajne używane lego, przeważnie dość drogo i większość... Stach szef klientka - opinia (3) Obsługa bardzo nie miła z miną chęci zabicia klienta, jakoś- stare ciasta... klientka