snajper - opinia (1) Witam. Najlepszy sklep w Trójmieście. Ceny konkurencyjne, rybki zdrowe i... snajper (....) (1) Otwierajac drzwi Lombardu wiedz ze juz jestes potencjalnym jeleniem,wciskaja... wysterowana W podziękowaniu za obrazy (1) Galerię LiliArt znalazłam szukajac mandali.Zafascynowała mnie Mandala Radości... Marzena Ignaczak
POLECAM!! (1) Dobry kontakt, szybka realizacja, towar wysokiej jakości. Gorąco polecam sklep. MK Jest OK (1) Szkoda, że Szperk nie ma większej powierzchni i więcej sklepów (które są np.... Osa zakup internetowy (2) nigdy wiecej zakupów w sklepie Euro RTV AGD!!! nie polecam nikomu.... am73 Rabat Service wypłaty i odprawy pażdziernik 2012 (34) Piszcie kto dostał ,kto nie dostał i regiony Polski .Musimy być na bieżąco... lolo Jak Najbardziej POLECAM!!!!! (1) Jestem klientem tego punktu od grudnia ...Póki co (Mam nadzieję że się to nie... Uleczony z Nałogu :-) Totalne dno! (1) Totalne dno, bardzo nie miła obsługa zwłaszcza przez jaśnie Pana właściciela... Chochel Punkt warty polecenia (1) Wcześniej naprawiałam aparat w innym punkcie, ale nie byłam zadowolona,... Aga co z pracownicami, które przebywają na wychowawczym? (61) Witam, byłabym wdzięczna jakby ktoś wiedział co z pracownicami, które... niutka odprawy z wypowiedzeniem po 30.11 (20) Czy ktoś może wie kiedy można spodziewać się kasy na koncie za odprawy z... była Najlepszy chleb w Gdyni (2) jak w tytule, mniodzi! Ryszard Super sklep jakch niewiele w gdańsku (1) Sklep rybny na ul opolskiej obok tesco to od wielu lat dla mnie numer jeden... ania Polecam;) (1) Byłem tam w zeszłym tygodniu, aby przedłużyć umowę. Pracują tam przemili... Michał1989 Awarysta - opinia (1) Sprzedają chore rybki. Kupiłem u nich molkinezje i sie okazało że mają... Awarysta odprawa (1) nie spieszą się z odprawami ,żeby ludziom wysłać pieniądze na konto brak słów... odprawa Bukiety ślubne (1) Wielkie podziekowania za przemiłą i profesjonalną obsługę:) Pani Olu, mój... Kasia wszystko superowo ! (1) wszystko jak należy !! Polecam jaa odprawy dla pracowników (1) czy wiadomo coś z odprawami 30 listopada bo jest cisza odprawa