Zyga - opinia (1) Grzecznie zapytałem o płytę Trzeciego Wymiaru na co urocza pani mi... Zyga na duży + (1) Polecam , nic dodać nic ująć , szybko , sprawnie , tak trzymać!!!!. POLECAM OR Brawo... (1) Dziś o godzinie 10 rano miała ruszać sprzedaż biletów na koncert. Panowie nie... Rozczarowana
rewelacja (1) Polecam gorąco sklep Truskawka w ETC. Duży wybór artykułów szkolnych,... klientka Super (1) Super miła , serdeczna i pomocna obsługa , sklep czysty i zadbamy :) bylem... Tomek POLECAM (1) JESTEM STAŁYM KLIENTEM ZAWSZE ZADOWOLONYM Z USŁUG ZAWSZE DUŻY WYBÓR ŚWIEŻE I... KRZYSZTOF opinia (1) Moja opinia jest pozytywna gdyż zostałam na tyle zainteresowana florystyką,... elżbieta gąsiorowska łatwiej jest krytykowac niz chwalić (1) 8 miesiecy temu kupilem pierwszego e-papierosa w Leclerku i od tego czasu nie... Szymon Po zmianie właściciela - super! (2) Odkąd zmieniła się obsługa i jest nowy właściciel, to aż tam miło... Camel polecam!! (1) Świetny sklep, duży wybór, asortyment wysokiej jakości, ceny konkurencyjne.... Alicja Niezapomniane wrażenia z kursów (1) Zdecydowanie polecam kursy florystyczne prowadzone przez Panią Olę... Ilona Kursantka (1) Perfekcjonista w swojej pracy.Jej grudniowa wystawa to potwierdza. Kończąc... Ewelina Kawiarnia-cukiernia na ul. Długiej (1) Atmosfera w kawiarni bardzo miła. Fajnie jest się tam wybrać na kawę z... niron podziękowania dla P.Karola (1) Serdeczne podziękowania dla sympatycznego P. Karola dzięki któremu odzyskałam... Ewa Super Kwiaciarnia - POLECAM!!! (1) Jeśli ktoś potrzebuje nie drogiej i profesjonalnej kwiaciarni to z czystym... Asia Polecam! (1) Bardzo smacznie! Pierogi lepione przez panie własnoręcznie a nie "maszynowo",... smakoszka słabo... (1) Wina drogie, które można kupić zdecydowanie taniej u konkurencji. Ceny są... einklein Legionowo (4) Witam. A co z Bomi w Legionowie?(pod Warszawą) yyy polecam (1) Pełny profesjonalizm.Ta Pani nie tylko zna sie na kwiatach,ale widać po... grzegorz Super! (1) świetne wina, sprawna obsługa, dobre ceny. Polecam! natad