reklamacja (1) Sprzedano mi wadliwy e-czytnik, który był przeznaczony jako prezent pod... Wojciech Wszędybył Miłe zaskoczenie :) (1) Bardzo miłe zaskoczenie :) Byłem w lokalu na pizzy i obiedzie. Dania bardzo... Piotr Super (1) Parokrotnie naprawiałem tu migawkę w zenitach i było OK. Kupowałem aparat,... ziomek
atrakcyjne ceny? (4) do Trivoli zaglądałam wiele razy i to od dłuższego już czasu, ostatnio... troszkę krytyki NIE POLECAM (1) Jeżeli chodzi o kantor ceny podane na stronie internetowej są zawsze... mika79 dobra obsługa (1) polecam magda2300 Szczerze odradzam (2) Znalazłem ofertę sklepu TELE-MAX za pośrednictwem serwisu Allegro, ale jako... Rix Fatalna obsługa.. (1) Rozumiem że skupiacie się na sprzedaży internetowej ale żeby kosztem klienta... Max Najlepszy sklep! (1) Nie chodzę do żadnych marketów , bo w tym sklepie ceny niższe niż wszedzie to... Joanna "kamienie swarovski" (1) witam. mam troche zastrzeżenia co do oryginalności zakupionego towaru przez... zofia Paranoja (1) Obsługa fatalna - czekałam na informacje na temat wyceny wymiany elementu... Klientka świetnie (1) Uratowali życie, gdy w nocy zabrakło zimnej wódki, oni spadli z nieba z... student wszystko pod reką nawet doladowania i papierosy (1) W saloniku moglam kupic praktycznie wszystko, duzy wybór kosmetykow,... gosc POZYTYW (1) Zawitałem w tym sklepie powodowany chęcią zakupu jakiejś wkładki... JERZY BOX nr 3. (1) Bardzo serdecznie polecam. Byłam ostatnio na zakupach z synem i mężem, bardzo... Iwona Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolna z zakupy akumulatoru w Firmie Z&Z. Mila obsługa,super... Sylwia zamowiłem, czekałem , nie dostałem:( (1) zamówiłem aparat ,niby był na stanie, potem info od sklepu ze jeszcze kilka... porciak polecam (1) jako jedyni w Polsce mieli poszukiwane przeze mnie klocki przed swietami i w... anven Carmaniak - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Przyjemna atmosfera. Szkoda, że tyle się przy tych... Carmaniak WOJTEK DARDZIŃSKI PÓŁ NA PÓL (1) WITAM JESTEM KOLEKCJONEREM KART XLADRENALIn dowiedziałem się od... oskar oczkoś