lista zamkniętych sklepów (141) z tego co wiem to zamknęli już delikatesy w Sopocie i Legnicy, czy zamykają... burn Deker tort opinia... (1) Witam, chciałam przestrzec tych którzy zastanawiają sie nad wyborem tortu na... Agnieszka z Gdyni GODNY POLECENIA (1) Bardzo bogata oferta, konkurencyjne ceny i bardzo mila obsługa. Szczerze... SYLWIA
sylwia - opinia (1) polecam wszystkim! U Pani Eli zawsze szybko i profesionalnie:) sylwia Brak poszanowania praw konsumenta (1) Odradzam zakupy w tym sklepie. Potraktowano mnie nieprofesjonalnie -... Joanna MOJE ULUBIONE (1) Babeczki pyszności, a krem "niebo w gębie". Zamawiam na rodzinne i firmowe... Alicja Uwaga. (3) Uwaga oprócz zrobienia zakupów możecie od personelu dostać całkiem gratis... Danziger Piekne bukiety (1) Polecam wsyzstkim,piekne bukiety i czarujaca obsluga:) R Urlopy wychowawcze. Pilne!!!! (4) Wszystkie pracownice przebywające na urlopach wychowawczych niech natychmiast... zzz delikatesy MAX&XAWIER (1) Ogólnie bardzo lubię robić zakupy w tym sklepie. Ceny przyjemne i obsługa... pola Obsluga poniżej krytyki. (1) Przestrzegam przed zakupami na starowiejskiej w gdyni. Pani tam sprzedajaca... Karol co raz gorzej !!! (1) Witam, jestem mieszkancem Trojmiasta, ale pochodze z Poznania. Bardzo sie... piotr43 Sprzedawca biletów na koncerty- totalna porażka!!! (1) W dniu 25.11.2012 godz. 19.00 w EMPIKU PODWALE GRODZKIE chciałam zakupić... ewunia Serwis GSM pierwsza klasa (2) Szukałem serwisu który wgra mi język polski do BlackBerry spędziłem na to... Zadowolony klient ok (1) bardzo fachowa obsługa dobra wycena, mozliwość dogadania terminu spłaty Adam Firma godna polecenia (1) Jestem naprawdę zadowolona z tej firmy. Gorąco polecam ! Agnieszka Polecam Box 46 (1) Przyjemna obsługa, doradzi, pomoże w zakupach, widać, że zna się na sprzedaży... Klient Garmaż Rumia (1) Smaczne wyroby.Jak najbardziej polecam. Joanna odprawy (257) Witam czy już ktoś otrzmał odprawe z bomi Piła nie otrzynała pracownik z piły odprawy z wypowiedzeniem po 31.09 (39) czy ktoś już dostał odprawy z wypowiedzeniem po 31.09? aaaa