Byli pracownicy Bomi na Nagórkach (1) Najwyższy czas dobrać się do d*py firmie która zwolniła nas na podstawie... wiem Mariola - opinia (1) Byłam stałym klientem cukierni SOWA przy ETC - ale już mi przeszło i wole... Mariola Słaba obsługa (2) Sporo sprzętu ale obsługa mizerna (czekałem 10 minut i nikt do mnie nie... Tomek
Polecam (1) Szybko znalazłam poszukiwaną książkę, a czas realizacji był błyskawiczny. Olimpia Masakra !! (1) Już dawno chciałam to napisać i w końcu się zdecydowała, nie polecam nikomu... girl Wszytko ok - naprawdę fajny sklep (1) Fajny sklep z szerokim asortymentem, przystępnymi cenami i miłą obsługą.... Kasia Nowy sklep (1) Wędliniarnia jest super sklepem. Wędliny, mięsko i nie tylko świeżutkie i w... Zadowolony klient Polecam (2) Jedna z ekspedientek ma głos anioła. Chodzę tam i kupuje Nexusa a gdy mi ona... Nawrot Wklejajcie ciekawe artykuły o losach Bomi! Może w końcu coś się wyjaśni! (32) Niewiele, ale jednak...... jeszcze-pracownik Fachowo (1) Nie drogo, profesjonalnie, zdarzają się rabaty, więc w sumie nawet nie ma na... Michał co z alfa i klifem? (14) wie ktoś co z bomi z alfa centrum w gdański i klifem w gdyni??? Kiedy w koncu... ona Ludwikowa Rodzinka - opinia (1) Nic dodać nic ująć - pełen profesjonalizm. POLECAM !!!! Ludwikowa Rodzinka Gorąco polecam ! (1) Serdecznie wszystkim polecam. Dzięki Panu Oskarowi rzuciłam skutecznie... Marzena Odliczanie (52) Proponuje od dzisiaj odliczać dni do wypłaty naszych pieniążków. Dzisiaj... lilith 8olcia - opinia (1) Polecam gorąco obsługa fachowa karmy są dostarczane ekspresowo bez pomyłki... 8olcia GORĄCO POLECAM!!! (1) rzetelnie, kulturalnie, sprawnie i bez problemów. Warto podjąć współprace :-) IK ktoś z pracowników (5) Toż przecież w Olsztynie kraina mlekiem i miodem płynąca na jakie odprawy... ktoś Amstafka- "Berta". (1) Bardzo dobry sklep internetowy"Karma Express". Szeroka gama produktów. Miły,... Bożena Nie wiem na co zbiera... (1) Beznadziejna jakość za wygórowana cenę. Być może kiedyś komuś się chciało.... Bogumiła Polecam KarmaExpress.pl ! (1) Serdeczne podziękowania i wyrazy wdzięczności dla firmy KarmaExpress.pl ,... Elżbieta Górecka