Fikakowo (1) Jestem pod wrażeniem obsługi.Robiłam kiedyś zakupy i byłam rozczarowana.Teraz... Klientka bardzo dobra współpraca (1) bardzo polecamy tą firmę , od której dzierżawimy drukarkę w hotelu, na... Krysia S Rewelacyjna Obsługa Niskie Ceny POLECA (1) Naprawdę polecam ten serwis, naprawy praktycznie na miejscu i ceny... Monika
Fatalna obsługa (1) Przestrzegam przed tym sklepem! Panowie tam pracujący nie mają pojęcia jak... Leszek Stróżyk Yami.... pychota! (1) Już pachną świętami - szczególnie te o korzennej nucie, z żrawinami. Fajnie... Krynia Zdecydowanie polecam! (1) Jak najbardziej polecam sklep! Asortyment jest ogromny, każdy może znaleźć... Karol K. Nagórki (2) A ja uciekłam z Nagórek ,mam nowa pracę.Może i jest ciężej ,ale nie... i:) NOWY SKLEP FIKAKOWO DAWNE BOMI (3) Czy wam wszystkim się w tyłkach poprzewracało nie macie Polacy co robić tylko... oburzony obsługa klienta (1) W życiu jeszcze nie spotkałem się z tak olewatorskim stosunkiem pracownika... za jakosc obsługi (1) Witam, z ogromna przyjemnoscia biore udział w ankiecie. Kupilismy w Panstwa... anna szysz sprzedawczynie (1) nie lubie za bardzo tego centrum gdyż średnia krajowa nie wystarcza na to aby... klent lat 35 ODPRAWY DLA PRACOWNIKÓW Z OLSZTYNA (167) bardzo proszę o informacje o odprawach z Olsztyna. salceson Kupuję od lat ! (1) Polecam pyszne wypieki! moim fawoytem od lat jest francuskei z serem ! AIK Bardzo Polecam (1) Pyszne babeczki AIK SUPER SALON !! (1) Salon Denona miałem okazje odwiedzić parę dni temu, pierwsze wrażenie... Mateusz niestety (1) Niedawno została otworzona piekarnia Carre w Chyloni.Przez pierwsze dni było... dina Odsetki (1) Widzę tu wiele złości i wzburzenia. Wcale się nie dziwię ponieważ okres... bmd Pozytyw (1) W sklepie zoologicznym Kameleon robię zakupy od kilku ładnych lat i jak do... Calla co się stało (1) Kiedyś miło tam było kupować, od jakiegoś czasu zmiana ekspedientek -... melassa Urlop wychowawczy (2) Witam czy ktoś wie co z bomi w olsztynie jestem również na wychowawczym... EWA