zntk i m w gdansku (1) zakupy w firmie KALINA dokonuję regularnie od ok.15 lat. sądzę ,że ten fakt... krzysztof r. Świetny sklep (1) Bardzo polecam ten sklep - rewelacyjny wybór rybek i roślin. Bardzo miła i... Wojtek odprawy (1) dostał ktoś odprawę z Rabat Servis gulak25
Same plusy (1) Bardzo dobra firma, rzetelna i miła obsługa. Dzięki tej firmie oszczędzam... Dariusz Idzikowski Naprawdę polecam! (1) Bardzo sympatyczna obsługa, świetny kontakt i szybka realizacja zamówienia z... Max Sklep godny polecenia! (1) Rzetelny i solidny Sprzedawca! Miły kontakt, profesjonalne doradztwo, wzorowo... Agnieszka polecam (1) Wszystko miło sprawnie szybko. Towar zgodny z opisem. Sklep godny polecenia!!! Alex Bardzo profesjonalny sklep! (1) polecam wszystkim miłośnikom psów i kotów. Sklep rzeczywiście w pełni... Joanna nie kupujcie w Crossie (1) witam. kupiłam w tym sklepie 2 pay dzinsów ktore są beznadziejnej jakości po... Ewelina kwota za zakupy (1) Hurtownia zaopatrzona rewelacyjnie ale jest jeden problem trzeba kupić za... aga Świętujmy wszyscy razem! Nie ma Halewicza!!! Juuuupiiii!!!!!!! (6) W miejscach, gdzie były jego posty widnieje "konto usunięte"! Przemyślał... j-p Mile zmiany (1) jestem klientem i zauważyłem od pewnego czasu wiele zmian w sklepie na lepsze... klient Sympatyczne Panie (1) Sympatyczna obsługa. Miłe Panie towar najwyższej jakości.Szefostwo powinno... Gołębiewski Telefon obxsługi klienta (1) (58) 62 79 100 Po jakie licho jest ten telefon skoro go nikt nie odbiera!... Euge Fantastyczny sklep:) (1) Przemiła fantastyczna obsługa:) Panowie i Panie zawsze uśmiechnięci. Dobrze... Roman Godne polecenia! (1) Szybko, miło i konkretnie. Możliwy odbiór osobisty. Kontakt zarówno mailowy... Sylwia Genialny sklep! (2) Jako fanka wszystkiego co hiszpańskie gorąco polecam! Beata czesc wszystkim (9) czy ktos dostal juz odprawe zbomi na wybrzezu aneria21 Lego Friends (1) Wspaniała, profesjonalna, błyskawiczna i miła współpraca z Państawa sklepem,... Kasia Sklep źle zarządzany (1) W sklepie jest coraz gorzej!!!! Kilometrowe kolejki na dziale tradycji a... Inka