POLECAM! (1) Super produkty i obsługa! Paweł Nie rozumiem!!! (3) Od lat jestem klientem cukierni Sowa w ETC. Miałem swoje ulubione Panie,które... Andrzej Karol - opinia (1) Ostatnio zapomniałem o ważnej rocznicy , ale z opresji wyratowała mnie pani z... Karol
Irena - opinia (1) W dniu dzisiejszym przy zakupie ciastek doznałam szoku. Pani ekspedienka... Irena KFC Port Rumia Auchan (1) Kupiliśmy w KFC Port Rumia Auchan 3 kebeby. Każdy z nich kosztował 11,90 zł.... pomorzanin Zachwycona (1) Dziś przemierzyłam całe miasto w poszukiwaniu podręcznika do j. włoskiego.... Monika Zachwycona (1) Jestem bardzo zachwycona z obsługi w tym punkcie. Przemierzałam całe miasto w... Monika rozzalona (4) W sobote zostalam w b nieelegancki sposob potraktowana przez menadzera tego... ika Przygotowania do meczu ? (2) DNIA 15.10.12 udałem się do interrmache w Malborku i spotkało mnie zdziwienie... aszaj1 Polecam. (1) Jak dla mnie wszystko ok. Kupuję tam od prawie 2 lat . Liquidy w niskich... Dąbrowski stanowczo nie polecam firmy Polsat cyfra (3) Od 2 lat korzystałem z przekazu telewizji przez Polsat cyfrę. W marcu tego... Tadeusz fundusz gwarantowanych świadczeń pracowniczych (73) najlepiej byloby aby bomi zlozylo pozew zbiorczy do fgśp, ale jezeli tego nie... pracownik ocena BOMI (9) BOMI na Oruni górnej znajduje się najbliżej, więc czasami nie mam wyjścia i... RT WSPOMINAMY??????????????? (6) Spędziłam tam jedną trzecią życia . O czymś to świadczy. Gdy zaczynałam... bomiczek Tłuste ścinki za 29.95zł (1) Dzisiaj miałam nieprzyjemność robić zakupy w w.w. sklepie. Poprosiłam o 20dgk... była stała klientka Straszna obsluga (1) Witam,pisze bo jestem zszokowana poziomem obslugi klienta w Smyku w... Baltika Re: Sklep INTERSHOE S.J. (1) Witam wszystkich, Ja co prawda kupowałem tam sandały kilka lat temu i nie... Marcin Bez Wstydu (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa w sklepie Venus na Heweliusza w Gdańsku.... Anyszka Tragedia!nie polecam. (1) Sklep nawet nieżle zaopatrzony,jednak Pani tam sprzedająca nie ma pojęcia o... Jurek POLECAM!!! (1) Przyznam szczerze - z czystym sercem mogę polecić wszystkim kobietkom ten... Anka35