szybka i miła obsługa (1) zamówiłam i za parę minut już mogłam odebrać klocki osobiście... A następnego... klientka z Gdańska super sklep (1) Pierwszy raz zakupiłam klocki w tym sklepie i na pewno nie ostatni.bardzo... Asia Wypłaty za sierpień (36) Malbork jeszcze nie dostał wypłat. Krzyżaczka
Fajni goście (1) Polecam każdemu. Zastawiłem autko. Właściciel się zaangażował w... A. B. odprawy (2) czy ktos dostal odprawy! z wypowiedzeniami z 25.08! prosze o informacje! zuza Podziękowanie :) (1) Na tydzień przed ślubem nasz znajomy złotnik stwierdził (mimo, iż złoto... Maja i Sławek odprawy (1) czy z wypowiedzeniem z dniem 25.08! dostal ktos odprawy! zuzka Ciasto tak, a lody nie... (1) Lodówka z lodami wygląda strasznie nieapetycznie!!! Aż strach zakupić te... Andrzej AREA GSM GDYNIA TELEFONY KOMÓRKOWE (1) BARDZO NIEMIŁA OBSŁUGA,(..) PODEJSCIE DO KLIENTA JAK ZA KOMUNY STAŁYCH... MAGDA obsluga koszmar! (1) Najbardziej nie przyjemna obsluga (..)!wstyd.Z dobrych stron to jeden z... Marcin Nimrod - opinia (1) Profesjonaliści;-) Nimrod Mieszane odczucia (1) Zgadzam się z przedmówczyniami. Sama idea biżuterii i wnętrze salonu bardzo... Kasia odprawy (2) Gdańsk cisze z odprawami xx Fajne Targowisko (1) Różne branże dobra jakość towarów mila obsługa minus brak zadaszenia przed... Kriek obsługa przy dekoracji kościoła oraz bukiet ślubny (1) Witam bardzo bym chciała polecić tę kwiaciarnie, dekoracja kościoła było... magda Naprawa HTC Cha Cha (1) Wszystko ustalone telefonicznie od ceny po datę dostarczenia i odbioru... Przemas Dobry pomysł (1) Dobry pomysł Polna Prime Godny polecenia (1) Polecam wszystkim którzy chcą zakupic asortyment jubilerski. Obsługa na... Krzysztof K. Obrazy energetyczne (1) Piekne kolory, misterne wzory. Przy blizszym obejrzeniu jeszcze piękniejsze.... Portman polecam (1) obsługa ok, miła i pomocna, kwiaty bardzo ładne, ceny przystępne edyta