Gdynia ma juz odprawy -aneria21 (1) hiphip ura urmo25-aneria21 odprawa (6) mrągowo tez cisza :/ dzwonilam dzis i powiedzieli ze beda pieniazki dzis lub... mala odprawy (1) Tak na prawdę to myślę że Panie kadrowe nie mogą sobie zrobić tego przelewu... nn
Rewelacja!! (1) Pani Ela okazała się wspaniała osoba która zrobiła wszystko aby nasz... Bartek czesc wszystkim (1) ja miałam wypowiedzenie z dniem 1.09.2012 i jeszcze nie ma odprawy :( lola Polecam (1) Serdecznie polecam ten mały sklepik. Codziennie świeża rybka oraz promocje.... Maciej NIE POLECAM (1) 1.Nie odbierają telefonów 2.Podpiałem 2 umowy, i dwie z błędami. 3.Na pytania... Paweł Marcin - opinia (1) cudowna obsługa www.kwiatyeden.pl, ekstra kwiaty, bukiet było poprostu... Marcin od dziś dziękuję (1) Byłem dziś w tym sklepie po jedną rzecz. Wychodziłem już z kas i nagle... niron Wszystkim polecam firmę Data System (1) Polecam wszystkim, wspaniała obsługa. Szybka interwencja - oby tak dalej. Nie... stały klient aktualne tel.na Matarnie (1) jest o.k., kupuje tu ksiazki i bilety. aktualne tel.na Matarnie tel. 22 -... p odprawa (5) witam. Mrągowo też jeszcze nie maodprawy :( mam jeszcze pytanie odprawa... mala srednio (1) wybralismy sie na rodzinna kolacje - 12 osob - kelnerka sredniodawala rade z... as Najlepszy chleb słonecznikowy w Chyloni (1) Oniemiałam dziś kiedy idąc w stronę dworca w Chyloni, ujrzałam napis Carre,... Joanna Kuzior profesjonalny sklep z Karma. Nareszcie (1) czuje że jestem w dobrych rękach. Mam 2 psy.dzięki znajomym poznałem... Mastif W szoku. (1) Nie wierzyłem że jakiś sklep z e-papierosami może mieć tak wysoką ocene ,... Oliwia POLECAM!! (1) Szukałem kwiaciarni która dostarczyłaby tulipany. Uwielbiam te kwiaty tak jak... Piotrek Ulubiony plastyczny w Trójmieście (1) Niezwykle miła i pomocna obsługa. pfff Podwójne pobranie (2) 22.10.2012 w markecie Madia Markt w Gdańsku Matarni dokonałem zakupu za... J.P. Totalny absurd! (2) Panowie nawe nie potrafią załozyć folii na ekran. Nie chcieli zarobić,... Mad