Obrazy energetyczne (1) Piekne kolory, misterne wzory. Przy blizszym obejrzeniu jeszcze piękniejsze.... Portman polecam (1) obsługa ok, miła i pomocna, kwiaty bardzo ładne, ceny przystępne edyta OK (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam innym. Sonia
Profesjonalnie i miło (1) Bimit-mita Godna polecenia. Załoga, asortyment, jakość obsługi - wszystko na... Klient Czy ktoś z Olsztyna dotał wykaz? (3) czy ktoś z Olsztyna dostał wykaz? Pracownicabomi OBSŁUGA (49) Robię zakupy codziennie, ponieważ mieszkam na osiedlu. Jestem zażenowana... Klientka BOMI Fikakowo NIE POLECAM, czuje sie oszukany (1) Kupiłem u nich kalosze dałem ponad 100 zł później zobaczyłem identycznych... wędkarz Wierny klient - opinia (1) Jestem stałym klientem skelpu Żabka na Żabiance, Ci ktorzy piszą, ze jest tam... Wierny klient ordynarna sprzedawczyni (1) obsługująca starsza kobieta, która zachowuje się jakby nie chciała niczego... dma GORĄCO POLECAM BOX NR 27 (1) BARDZO POLECAM TEN SKLEP PROFESJONALNA OBSŁUGA, DUŻY WYBÓR W FASONIE I... KAS nie polecam (1) Oddałam Nokie C6 do naprawy, miałam problem z wyświetlaczem, przestał się... Oliwia fantastycznie wykonane zlecenie (1) Pani Agnieszka po wszystkich ustaleniach telefonicznych z Leeds, Anglia... Ryszard Wojt Morski klimat - wesele (1) W słowach nie można opisać tego co Pani Iza zrobiła z dekoracjami na nasze... Milena i Mirek Polecam !! (1) Szybko, fachowo i w przystępnych cenach. Polecam Gorąco !! Teramus Gorąco polecam!! (1) Gdy kilka dni temu zmuszony byłem do szybkiego zakupu kwiatów z powodu... Wniebowzięty Klient Polecam (1) Ostatnio broniłem się na UG i potrzebowałem na szybko kwiatów i trafiłem... Marcin Wykaz (4) Piszcie kto dostał wykaz i z jakiego miasta oraz w jakim terminie dostaliście... miki woda woda i jeszce raz woda (1) niestety choroba zmusiła mnie pójść do tego "rzeźnika" (bo najbliżej ) i... rEne Ciekawy sklep (1) Sklep z ciekawą oferta win, są sprawdzone marki jak i intrygujące nowości.... Tomek bardzo duży asortyment (1) dobre ceny, doradcy o dużej wiedzy, gra fajna muzyka - bardzo dobra atmosfera... patapon