Przyjazna atmosfera (1) Uwielbiam robic zakupy w małych sklepach, juz gdy zaglądamy tam 3 raz obsługa... Kasia Basia - opinia (1) wszystko było bez zarzutu do momentu, w którym przyszło do reklamacji... Basia Niesłowna właścicielka (1) Prawie 2 miesiące temu kupiliśmy wózek spacerowy: nowy. Niestety w sklepie... Agnieszka
wyplaty (12) JEST 9 WRZESNIA CZY KTOS WIE CZY WYPLATY POJAWIA SIE 10 WRZESNIA NA KACIE!... zuzka27 WYPLATY- ODPRAWY! (2) WYPLATY MAJA BYC 14 WRZESNIA! A CZY KTOS DOWIADYWAL SIE CZY BEDA ODPRAWY... zuzka27 lista zamknietych sklepow! (2) czy ktos wie co bedzie na miejscu Bomi w krakowie! zuzka27 fikakowo (9) sklep na fikakowie zamknięty , cały budynek został zamknięty. Nawet kadry nie... fika Przemiła obsługa, fachowa pomoc. (1) Kupiłem tu ostatnio gitarę klasyczną 3/4 dla córki. Sprawdzałem takie gitarki... Wojtek Jakubowski nic dodać!nic ująć! (1) lubię przychodzić tu na zakupy, miła obsługa, dobre ceny, duży wybór towaru,... Karolina sklep Tatuum (2) Lubie robić zakupy w sklepie Tatuum, ale tylko w Alfie, ponieważ jest tam... stała klientka Polecam! (1) Torty pyszne, dekoracje rewelacyjne, szczególnie dla dzieci. Najlepsze torty... Ola POLECAM!!! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa:-) wspaniały gust florystyczny! olsik88 Ostatni taki sklepik (1) Bodajże ostatni taki sklepik w Polsce - mnóstwo ciekawych tytułów muzycznych... sp_adam Rewelacyjny sklep!! (1) Wszystkiem polecam zakupy w Trivoli, rewelacyjne ceny, obsługa świetna zawsze... Marta Fachowa pomoc (1) Miałem problem z drukarką Canon MP550. Drukowała kiepsko w czerni, pasy i... Adam profesjonalna obsługa (1) sprawnie, technicznie, przemiła perfekcyjna obsługa polecam! Edyta .. (10) Radzę uważac w dziale wędlin na wagę przestawioną o 20%!! 10 plasterków... oszukana klientka Pełen profesjonalizm i rzetelność (1) - zamówienie Bardzo miła Pani w cukierni na ul. Świętojańskiej szeroko i... ANNA Dobre ceny (1) Polecam Jan lidl gdanska (3) lidl na gdanskiej to sklep wysokoobrotowy zaloga jest ok i kierowniczki spoko... klient