polecam (1) fachowo, rzetelnie, profesjonalnie. polecam i pozdrawiam :) darek Za bałągan w asortymencie koszty ponosi klient (2) Jednym z zakupów był sweter męski w kolorze beżowym o rozmiarze XXXL; w domu... Krzysztof Tatarata Toalety??? (1) Dzisiaj byłem gościem tego centrum handlowego, nie pierwszy raz z resztą. Co... Bart
polecam box 53 (1) bardzo profesjonalnia obsługa duży wybór towarów na każdą okazje rabaty... Ania Polecam ! (1) Bardzo miła obsługa , przede wszystkim ciekawi ludzie ;) . Wygląd deserów... Karolina Wspaniała kwaciarnia godna polecenia (1) Chciałabym bardzo podziękować Paniom z pracowni Sote za przepiękną wiązankę... Natalia Pyszne wyroby (1) Bardzo dobre mają pieczywo Grazyna w miłej atmosferze a przy tym profesjonalnie (1) Polecam wszystkim, którzy cenią solidność, uczciwość i dobrych fachowców.... Marcin Doskonale (1) Nie bede sie rozpisywal - skorzystalem dwukrotnie i dwukrotnie byl to pelen... Klient Dziekuje (1) Bardzo mila i pomocna obsluga. Nawet nie musialam sie ruszac z domu, lodowke... Kasia ok (1) od lat współpracuje z tą firmą i zawsze wszystko przebiega należycie. Zawsze... Marcin bardzo szybka, dobra obsługa za niewygórowaną cenę. (1) Zamówiłem u nich kombo do biura, sprzet szybko i trafiony dla firmy. Marcin S POZYTYWNE ZALATWIENIE SPRAWY (1) POLecam tą firme - ekipa tam pracująca jest wyrozumiała na ludzkie problemy ,... Maria niezawodna! (1) nie ma lepszej kwiaciarni! kwiaty kupuję tam zawsze, choćbym miała nadkładać... karolina UWAGA NA STARE MIESO (1) Poprosilam pania z obslugi o piers z kurczaka i spytalam czy jest swieze.... byla klientka Saperavi - wino Gruzińskie (1) Rewelacja !!! Andrzej Katastrofa (1) Zona wysłała mnie do TESKO w Gdyni przy ul.Kcynskiej po zakupy pare kilo... EMERYT tort weselny 16.06.2012 (1) Bylam gościem na super weselu świetnie zorganizowanym w Dworku Admirał w... Wiktoria dobry towarek (7) Mozna powiedziec ze towar dobry choc miks dziecko słaby i bluzy sportwe ale... magda m. Fajna piekarnia (1) Bardzo dobra piekarnia. Bardzo smaczne wypieki, i do tego za cenę drożdżówki... Maciek