KASZKA - opinia (1) Profesjonalna i bardzo mila obsługa.Polecam serdecznie:-)!!!! KASZKA Potrzeby klienta są różne (1) Kiedy wynaleziono pociągi, miały one przewozić towary i ludzi. Nie budowano... E.L. klientka Ewa - opinia (1) Nareszcie można stylowo i ze smakiem urządzić dom bez wydawania bajońskich... klientka Ewa
nowa stara księgarnia (1) A mnie podoba sie to co sie stało z ta ksiegarnią. Atmosfera, która tworzą... Renata Bezkarny uzbrojony złodziej - Brak reakcji ze strony ochrony (1) Dzisiaj moja mama została okradziona w Realu ul. Kołobrzeskiej. Jej torba... Tomasz K. opinia (1) nie zgadzam sie z opinią mojego poprzednika...Ja jestem bardzo zadowolona z... kasia Gorace, slodkie i smaczne! (1) dla mnie smaczniejszych paczków nie ma i obojętnie ile razy skuszę się na nie... smakosz :-) KAZIK - opinia (1) pyszne ciasta i torty śmiało polecam!! KAZIK negatywna (1) brudno ,nie mila obsługa za dużo starszych pan na kasie,nie mówiąc o płatnych... edyta I tak i nie (1) Obsługa fatalna. Mało pomocna, niesympatyczna, mało zorganizowana. Nikt nie... Lodżi okropna pani z obskugi i wysokie ceny (1) Pani blondnka, starsza. Dzis ok 20 obslugiwala na miesie nie ma krzty... alina Świetny sklep (1) Aromat to świetny sklep z ciekawy asortymentem. Sprzedawca, który go prowadzi... Kuba Pan ochroniarz w podeszłym wieku- totalny brak taktu i kultury osobistej. (1) Robiąc zakupy w tym sklepie byłam wręcz OSACZONA , w dosłownym znaczeniu tego... Marta Do pan sprzątających centrum!!! (2) Toaleta nie służy do palenia papierosów:) Czasami tak śmierdzi że się wejść... ja smacznie (1) Wielkim dla mnie było ułatwieniem zorganizowania Pierwszej Komunii Św. dla... Krystyna kawiarnia na medal! (2) Bardzo przyjazna kawiarenka: miła atmosfera, pyszne ciasta, miła obsługa, a... klarysa Gałka loda-słabo. (5) Co do asortymentu nie mam zastrzezen,do jego jakosci i niepowtarzalnego smaku... Michał POLECAM (1) Profesjonalny zakład poligraficzny. Świetnie oprawiają prace dyplomowe.... jakefakeful Bezmyślna obsługa (3) kilka dni temu mój syn wraz z dwójka przyjaciół zamówili na swoje osiemnaste... Aneta Wspaniała obsługa (2) Polecam ten market , doradcy doświadczeni , kasjerki uśmiechnięte , w... Adam T.