koszmar (1) chodze tam cały czas ,jestem stałym klientem,,wszystko ok ,tylko ten bałagan... Zibi Parking platny (3) Dziwi mnie ze delikatesy jakimi jest Alma pobiera opłatę za parking w... Tomasz porazka (1) Zamawialam tort na wazna uroczystosc i nie dosc ze musialam doplacic 60zl to... julia
hej-hej (2) HALEWICZ?????Coś mi tu nie gra.Czy czasem PAN nie jest podstawionym... Gargamel Profesjonalizm w obsłudze :) (1) Witam :) zawsze omijałam sklep zoologiczny w carefurze Zoo Karina na Morenie... Ala noform.pl - opinia (1) świetne wina! noform.pl Najlepsza obsługa wesela jaką można sobie wyobrazić !!! (1) Wszystko zorganizowane profesjonalnie, dekoracja Kościoła, samochodu, bukiet... Małgorzata kiedy wypłata? (1) kiedy bedzie wyplata? franek dobre produkty w stosunkowo dobrej jakości (1) jak w temacie kudel slyszalem ze wszystkie sklepy maja przejsc we francyrze czy to prawda? (6) czy ktos cos wie? pracownik bomi bezrobotny (6) Za wszystko dziekujecie,Bomikowi to fest,a ja bym chcial sie zatrudnic,w tym... bezrobotny nawet (2) super ceny i fajne żeczy piter jak najbardziej... (1) Pani bardzo miła, można spokojnie pooglądać, poczytać streszczenie z tyłu... Anna Polecam! (1) Co prawda w księgarni Vademecum byłam już jakiś czas temu :) ale mogę śmiało... Osa i nie ma wylaty dzisiaj :( (12) nawet nie ma za co sie nachlac :( mariusz Nie polecam (6) Same reklamy na tej stronie,to żałosne się w ten sposób promować. Jak wchodzi... monika Oferta obrazkowa (1) W sklepie bobowozki jest owszem duży wybór w dobrych cenach, ALE kiedy... ferduś Obsługa tragiczna (21) Myslalam ze Bomi to sklep na pewnym poziomie ale nawet panie ekspedientki w... KASIA praca (13) Jeśli chodzi o odprawy to jest tak.Przy upadłosci możemy niedostać... zdegutowany-sytuacją Żenujący poziom obsługi (7) Piątek 08.04.11 godz 14, CZTERY pracujące kasjerki, a kolejki dobijają do... Nigdywięcejbomi