pieczywo z pieca (1) Bardzo dobre, smaczne i trwałe chleby, bochny z prawdziwego ceramicznego... Andrzej Tort weselny i ciasta (1) Wspaniałe wypieki, tort zniknął bardzo szybko. Wszystkim tak smakowały na... Justyna Raczej nie... (1) Nie będę się zbytnio rozpisywał, bo każdy kto zna tą kwiaciarnie widzi co się... Jacek
Pomorskie Portobello (1) Bywam w Trivoli bardzo często i zawsze wyszukam jakąś perełkę, od malutkich... Ela POLECAM!!!!!!!!! (1) Wszystkim gorąco polecam sklepy Venus.Ja akurat byłam klientka w sklepie na... nikolka SKLEP J&M PHU "JUSTYNA" (2) Szanowni państwo zakupiłam w w/w sklepie spodnie w cenie 99zł. Mało czy dużo... majolina@wp.pl Nie polecam! (1) Jestem zbulwersowany obsługa na tym punkcie! Pan który tam obsługiwał jest... Mateusz Najlepsza obsługa :) (2) Obsługa bardzo miła, sympatyczna i pomocna, a w szczególności pan Kuba :) anil.ewe@onet.pl Boskie pamięci USB i do tego śliczne (1) produkty i obsługa są rewelacyjne. Wszystkim podoba się mój pendrive. Dzieki :) Irmina złodziejstwo w biały dzień (3) Kupiłam przez internet w GROUPON'IE zdobiony kryształkami Svarowskiego... sztormowa7 Słabo (4) Witam, korzystam z manhattanu praktycznie codziennie. Chodzę tam na siłownię... Bart Super (1) Naprawdę wyjątkowa kwiaciarnia. Bardzo wysoka jakość obsługi i zawsze piękne... klient Śietna obsługa i pomoc w zakupie (1) Bardzo miła obsługa , fachowe podejście do klienta - laika. Pozytywne... L.S. Polecam (1) Kupiłam zestaw lego city Remiza strażacka. Towar odbierałam na miejscu w... Justyna PIEKARNIA Z WIELKIM SERCEM (1) SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA PIEKARNI CARRE ZA PYSZNE PIECZYWO, SMACZNE PĄCZKI... WYCHOWAWCA towar green Luck (2) odzież całkiem, całkiem dla mnie ważne ze dziecko osobno. jak na odzież... niuniusia green luck opinie (1) brałam towar pare juz razy i uważam że towar jest dobry, a lux i lux dziecko... Justyna niekompetentni (1) Zamawiałam pieczątkę, pani wzięła dane nie dając żadnego kwitka potrzebnego... Mała Porażka.. (1) Oddałem tam swoją nokie E53 z niedziałającym klawiszem, na gwarancji. Serwis... Kristopherus szczerze polecam (1) Sklep rzetelny, fachowy, mają takie rzeczy co próżno szukać gdzie indziej.... Anna