Polecam (1) wszystko szybko, łatwo i przyjemnie. Super kontakt, towar zgodny z opisem. Woj Świetnie,że mamy taki sklep w Gdańsku (1) Towar do odbioru tego samego dnia, dobre ceny, duży wybór i odbiór osobisty. Agata Super księgarnia (1) Często kupuję książki w tej księgarni, baaardzo miła obsługa, co do... Justyna
Bukiet ślubny. (1) Zamówiłam u Pań bukiet ślubny ze słoneczników. Jestem zachwycona nim. Polecam... Ania Pełen profesjonalizm (1) Ostatnio kupowałam sofę. Obsługa rewelacyjna, uzyskałam wyczerpującą... stały klient płyta bez płyty w środku, film bez filmu w środku (2) dzisiaj kupiłam "3 " toy story. Dzieci cieszyły się na ten apart. Co się... NE Rewelacyjny sklep! (1) Zamówiłam domek lego dla mego synka,maila zwrotnego otrzymałam natychmiast a... Ania I tak lepszy od innych Carrefourów (1) Ale tylko i wyłącznie pod względem asortymentu. Sklep od lat nie był... takicogoniepodam Fatalne warunki przechowywania zwierząt (2) Dziwię się, że można tak bezkarnie męczyć zwierzęta w maleńkich,... K. OK (1) Wszystko OK! Daniecboss Szef salonu - porażka (1) Chciałem dokonać zwrotu w salonie i szef mi odmówił pomimo polityki firmy -... Tomasz Koszmar (1) Obsługa wredna i chamska . Nigdy więcej tam nie pójdę . Nie wiem dlaczego... bezimienna Kamil - opinia (1) Dobre i zawsze świeże , miła obsługa. Polecam Kamil Tyle gatunków piwa jeszcze nie widziałem (1) Polecam zajść na zakupy piwne,a napewno nie wyjdziecie z pustymi rękoma,... dan JEDNYM SŁOWEM POLECAM!!!! (1) ZEPSUŁ MI SIĘ EKSPRES. ZAWIOZŁEM GO DO SERWISU TAM OD RAZU NAWIĄZUJAC ROZMOWE... ŁUKASZ ekspedientki w carrefour Gdańsk (3) Jak w nagłówku, roczek syna, zamawiam torty plus kilka różnych kostek ciast,... Jacek Miałem przyjemność kilkakrotnie (2) skorzystać z dobrodziejstw ciuciu. Nawet raz na zamówienie wykonali dla mnie... Tomasz Miła odmiana w centrum samej starówki/ (1) Ostatnio zajrzałem do Cukierni Kaliszczak po ówczesnym zachęceniu przez Panią... Artur zadowolenie (1) Jestem zadowolona z obługi. Te panie zawsze potrafią doradzić i odpowiedziec... ka Promilowy DOM PIWA ----- LOTNIA (1) Super sklepik-ładny wystrój, miła i fachowa obsługa. Często są tam... lusil