Słonecznikowy - warto (1) Jak najbardziej warto kupić i spróbować np. taki słonecznikowy - pycha.... Małgosia wypłaty-szczecin (7) skurczysyny!!! ja tez dzwoniłam 17-tego z rana i baby w kadrach zapewniały,że... POSZKODOWANA POLECAM (1) A ja parę dni temu oddałem tam N 8 z zepsutym głośnikiem ,obsługa była bardzo... NORMAL
Więcej takich sklepów :) (1) Miła obsługa, fachowe doradztwo, duży wybór gier, przystępne ceny - chyba... Robert Pytanie od klienta plus refleksja (6) Pytanie od wieloletniego klienta: czy ktoś wie jakie Zarząd ma plany? Które... Miron kurant (3) Sąd pracy,nie wypłaca wypłat zaległych przepiureczka Beznadzieja (3) Towar jest stary pasztety spleśniałe i kiełbasy śmierdzące K Obsługa klienta na bardzo niskim poziomie (18) Brak podstawowych zasad kultury u większości pracowników tego sklepu. O... Beata :) (1) Szybka profesjonalna obsługa:) Jaro zimno zimno (4) Wspolczuje wszytkim pracujacym Zimno bardzo bardzo bardzo.... Fakt moznqa tu... m wypłaty (5) M BANK-podaje sms-najszybciej,pózniej reszta Banków.Sprawcie o godz.19.30.A... $$$$$$$$ wypłaty (1) białystok jeszcze nie w żadnym banku aneta Złodzieje (1) Złodzieje ui szmatławcy oddawajcie kasę Człowiek Najtańsze produkty do sushi w internecie ! :) (1) Trafiłam na ich stronę www.wesoil.pl całkiem przypadkiem, poszukując na... Kasia darmozjad (3) A co powiecie o regionalnych.Za co oni biorą kase,przecież oni,nam nie są do... były pracownik biedronkowa swołocz (2) Co wy o tej Stonce co pozjadała wszystkie niedostępne zasmiecone... prawdziwy Polak Regionalni NIE POTRZEBNI!!! (1) KTO JESCZE TAK SĄDZI? BOLEK Dla wszystkich jeszcze pracwników Bomi (5) Znacie ten film ? Bohaterka mówi " jutro będzie nowy dzień " już niedługo... pracownik z Krakowa wypowiedzenia (2) Czy ma ktoś informację jak wygląda sprawa wypowiedzeń?wiadomo że dostały... jeszcze pracownik czytelnik (4) Dlaczego wypisujcie takie bzdury. Przecez to wiadome .Nad wszystkim trzyma... księgowa