Dyrekcji Bomi (12) Byłem kijentem waszego sklepu specjalnie przyjezdzałem z Osowy na zakupy do... firma Satel Polecam świeże drożdzówki (1) Korzystam z produktów tej cukierni od 10lat, nie jestem osobą, która dzieli... Klientka obsługa (81) skoro nie podoba się obsługa to jest wiele innych sklepów nikt nie każe na... monika
MASAKRA (1) Pierwszy Raz spotkałam sie z Taką obsługą . Nie jestem wymagająca ale Troche... Wiola Polecam (2) Bardzo klimatowe,ciepłe,dyskretne miejsce,miło robić tam zakupy,polecam ;) alex Dziękujemy... (5) Szczególne podziekowania należą sie Panu Prezesowi Jesionowskiemu wraz z... antyHalewicz i jego"Bomi-baby" Rzetelnie i w konkurencyjnej cenie (1) Duży profesjonalizm i uczciwe podejście do klienta. 100% zadowolenia. Monika Lubię tu wejść (1) Lubię tu wejść jeśli nie mam pomysłu na wieczór albo potrzebuję coś fajnego... Pan szpakowaty;) Polecam wszystkim w fantazją (1) Badrzo fajny sklep, pełna dyskrecja, fachowa obsługa, asortyment i ceny... Zadowolony klient Polecam (1) Ludziom nigdy się nie dogodzi -czy to jest serwis, czy warsztat. Taka jest... Wnikliwy POLECAM (1) Bardzo czysty sklep! Zawsze dobry towar zawsze czysto i sympatycznie! Obsługa... Wacław jak to jest z tą franczyzą w Bomi, czy to wypali i jak wygląda (6) polityka personalna, tj. kto w takim przypadku jest pracodawcą zatrudnionego... jk Najgorsza obsługa w Polsce (1) Najgorsza obsługa w Polsce Zastępca Prezesa, który siedzi w fotelu w... Klient z Gdańska świetny sklep, czegoś takiego brakowało w Trójmieście (1) Szczerze polecam, nie byłam pewna co kupić-x boxa czy ps3? Obsługa fachowo mi... Julia Fenomenalna cukiernia! (1) Znam W-Z-kę od lat, ale ostatnio zamówiłam ciasta na wesele, wszyscy... Ewa. Bez obaw (1) Wybrałam się tam dzisiaj, nieco wystraszona ''krzyczącym personelem'', który... Miłośniczka ciasteczek Nie uczciwa praktyka naliczania kaucji (2) Przy zakupie piwa zostaje doliczona kaucja za butelkę 0.45 gr, natomiast... Basia POLICJA potrzeba od zaraz ! (1) Oszukali mnie na 300% ceny czyli na 14.01 zł. czekasz w kolejce 15 minut,... oszukana Nie wiem skąd... (1) ...brali pracowników. A szczególnie jednego. Zapomniałam zapamiętać nazwiska,... blueberry uwaga na przeterminowe serki wiejskie! (4) dziś kupiłem serek z datą do spożycia: uwaga - 09.04.2011!!! jarosłaff