Cukiernia na Abrahama (1) Wszystkim polecam Justynkę na ul. Abrahama obsługa bardzo miła stale u nich... klientka Royal Caramel (2) Kompletne dno, serio nie sadziłam, ze tak moge się przejechać na produktach... Ania Miła metamorfoza gorąco polecam (1) Byłem ostatnio w cukierni Kaliszczak i muszę przyznać że wyroby przechodzą... smakosz
Miła zmiana cukierni Kaliszczak (1) Byłem ostatnio w cukierni Kaliszczak i zaszły spore zmiany lokalik wygląda... Kriss1980 zadowolony klient (1) W sklepie oprawiłam fotografie. Teraz są na ścianie i goście podziwiają :) Marta Niestety nie polecam serwisu (1) Nigdy nie piszę tutaj negatywnych opinii dopiero gdy chce naprawdę uprzedzić... klient2 Marzena - opinia (1) Jedynka i cream bardzo dobrej jakości (szkoda, że Pan przechodzi na... Marzena AREK ZE STAROGARDU - opinia (1) OD KILKU LAT JESTEM STAŁYM KLIENTEM HURTOWNI KALINA,ZAJMUJĘ SIĘ GŁÓWNIE... AREK ZE STAROGARDU Tragedia (1) Ekspedienci zajmują się sobą albo robią wszystko bardzo ale to bardzo... Anna POLECAM BOX 6 (1) Polecam ten sklep odzieżowy można tam zakupić bluzki i spodnie oraz... anna super (1) fajne ceny, dużo taniej niż w sklepie, doliczając koszt przesyłki też... kasia pączki z toffi (1) Mam szczerą nadzieję, że ktoś to czyta i czyni pożytki z tych komentarzy.... nova Flawless Victory (1) Polecam! Przemiła obsługa przede wszystkim. Jak przychodzisz często to można... Dariusz Renowacja tapicerki skórzanej w BMW (1) Myślałem, że jedynym ratunkiem dla mojej tapicerki jest wymiana, ale NIE !... Rafał z Sopotu Zła obsługa (1) Niewyobrażalne kolejki Poszedłem kupić dwie rzeczy po czym idę do kas, patrze... Niron bleeeeeee (1) Miałam okazję trafić do owej piekarni co prawda przypadkiem ale już wiem że... klientka Super pieczywki oraz pizza i zapiekanki-niebianskie!!!! (1) Polecam wszystkim goraco w Gdansku na Podwalu Staromiejski za piekarnia... Gacek35 Empik (1) Ceny są strasznie wysokie. Jedna płyta (The Doors) kosztowała 60 zl.... Don't Cry 100% (1) Miła obsługa, fachowe doradztwo, niskie ceny, brak problemu z serwisem bądź... żółw jak najbardziej polecam (1) Wykonanie bukietów i ceny powalające oczywiście w pozytywnym znaczeniu. Pani... Maxio