stracili klientkę za 2,50zł (1) gratuluję polityki ! w niedzielę kupiłam dwa oscypki tzw. redykołki. Jeden... ex- klientka Niekulturalna obsługa (1) Byłem wielokrotnie klientem tego Empiku i odniosłem wrażenie podobne do... Klient Pola Negri (1) Pola Negri to ulubiony przysmak mój i moich gości.Zazwyczaj wszystko jest bez... Muzyka
SUPER ! (1) Bogaty asortyment, miła obsługa. Kupuję w tym sklepie od wielu lat materiały... Benia serwis (1) bardzo profesjonalny serwis ,mila obsluga , dobrej jakosci towar ,polecam... sylwia kalinka Polecam (1) BDB lokalizacja, duży parking , szeroki asortyment, niskie ceny no i... D Polecam (3) Ceny konkurencyjne aczkolwiek i tak polecam negocjowac, mozna uzyskac dobry... Rafal Polecam (2) rzetelni, fachowi ,elastyczni , dobry asoryment oraz ceny produktów... dobra restauracja TRAGICZNA OBSŁUGA! (2) już 2x staram się aby obsłużył mnie ktoś kompetentny niestety małolaty nie... abonent V - opinia (1) Świetna obsługa, kompetentna, ciągle pojawiają się jakieś nowości piwne.... V pewna niedopuszczalna rzecz (3) Alma nie jest sklepem dla każdego, choćby z uwagi na poziom cen ale jest to... Hanna Bardzo dobra Księgarnia (1) Polecam tę Księgarnię. Szybko otrzymałam zamówienie. Mają duży wybór książek... Wioletta K. Żenujące nocne kasy (1) To co się dzieje przy nocnych kasach przypomina jedynie PRL. Klienci są zdani... maciek Kaja - opinia (2) nie zrobię tam już żadnych zakupów. 1) oszukują w cenach - na produkcie cena... Kaja Jak sprzedać wózek to wiedzą a potem klienta mają w d...e (1) Wózek Teutoni kupiony w zeszłym roku. Niedawno żonie autobus podczas... Paweł POLECAM (1) Szeroki asortyment, bardzo miła i sympatyczna obsługa, przytulny sklepik.... marzenna79 Rewelacja (1) ciasta na kazda okazje ,warte grzechu observer Przestrzegam przed robieniem zakupow w BOBO RAJ (3) Zamówiłam rowerek ,który ma byc prezentem dla małego dziecka na chrzciny.Po... Alina Witas Super buty Tesco (1) Właśnie wróciłem z Tesco w Gdyni Dąbrowej. Jest godz.02.17. Kupiłem buty w... kolo tragedia :( (1) Nagłówek mówi chyba sam za siebie. Po pierwsze: przez tydzień Panowie... była klientka