profesjonalnie i uczciwie (1) Bardzo profesjonalne podejscie do klienta konkurencyjne ceny a czesto wyższe... Krzysztof Ja polecam (1) Z obsługą różnie bywa. O ile pani przy dziale z porcelaną raczej niemiła i... Filipina Najtańsze książki w Trójmieście (1) Bardzo tanie książki dostępne przez allegro, w tym nowości. Przy odbiorze... kar
EURO RTV - obsluga TRAGEDIA.... (1) Obsluga , jakos , inforacja na temat sprzedawanego towaru - TRAGEDIA. Panie i... Piotr Wisniewski niesmaczne rozczarownie (1) Na Wielkanoc zamówiłam w cukierni u Pana Sowy dwa torty.Zapytałam... była klientka Rzuciłm palenie (1) Super. Bogata oferta, fachowa i miła obsługa. Sprzedawca polecił mi wysokiej... Ewa Obsługa fatalna (1) Kupowałem róże, pominę fakt, że padły na drugi dzień. Chciałbym skupić się na... Paweł Sprzedawcy niedouczeni (1) Chciałabym zauważyć, że personel sprzedający nie zna składu ciast. Nie... Maja Miła obsługa (2) Hurtownia w pozytywnym klimacie. Uśmiechnięta obsługa, serdeczny klimat,... mama Szymona Ciasta na święta (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupionych ciast. Szybka realizacja zamówienia,... Krzysiek Przepyszne :) (1) Przepyszne ciasta, w szczególności malinowa rozkosz :) goście na moim weselu... NIna Tak trzymać! (1) Wybór produktów duży, miła i kompetentna obsługa, ceny o wiele niższe niż w... Olo sklep nieczynny (2) Bylam wczescniej i sklep bardzo dobrze zaopatrzony ale niestety sie zawiodlam... Agnieszka pączuś do Gdańska !!!! (1) czasem kolega mi przywozi z Gdyni... ciągle Mu marudzę ! A więc postulat mój... martys OSOWA DZIELNICA ZŁODZEI? (4) Od momentu wejścia do sklepu człowiek czuje się jakZŁODZIEJ napastliwie... LesCo FATALNA OBSŁUGA (1) Zdecydowanie nie polecam Zatoki na Morenie. Byłam tam kilka razy i więcej nie... ka Uwaga na nieświeże wypieki!!!! (1) Dziś po południu idąc Grunwaldzką wstąpiłem do cukierni Szydłowski przy... Ireneusz Bardzo fajna księgarnia . (1) Kilka krotnie kupowałam tam książki i jestem bardzo zadowolona . Bardzo... Małgorzata Super! (1) Świetny sklep, naprawdę ładny wystrój, miła obsługa. Pyszne wina gruzińskie.... Magda godne polecenia (1) Wyjątkowo miła obsługa. Moja kompozycja wielkanocna jest po prostu... Elżbieta