Super (1) Już jestem uzależniona!Lubię takie sprzęty , rzeczy z duszą.Każdy może... amitie pełen profesjonalizm (1) rewelacyjne meble i profesjonalna obsługa stały klient Jeszcze muszą się nauczyć prowadzić firmę (1) i poważnie traktować swoich klientów. Na razie lepiej wybrać innych. Artur
suuuper (1) Miła obsługa, ogromny wybór kwiatów.POLECAM!!! Alex dość dodra jakość (1) Miła obsługa. Tylko niektóre opakowania za duże (25kg), czasem wystarczą... gigi Towar super (1) Bardzo ładny towar. Niestety dość drogi w porównaniu z innymi hurtowniami... gigi POLECAM! (1) Świetny wybór za przystępną cenę ;) muzamo Gothic Cafe (1) Używam Bolesławca w restauracji. Przy setkach obiadów dziennie, barku uwagi... Bogdan Gałązka opinia !!! (1) Polecam gorąco!! obsługa fachowa, wiedza na temat e -palenie nieprzeciętna,... Anna Polecam jak najbardziej (1) Doświadczenie i profesjonalizm .Polecam zakupy w KNT.pl Dobre ceny. Szybka... Zbyszek polecam (1) Gorąco polecam milo szybko i na temat:) olek nie mozna się dodzwonić - nikt nie odbiera (2) automat jak w pogodynce każe czekać na operatora albo wybrać opcję, ale po... oline_k zmiana na plus (1) miłe zaskoczenie po zmianach nie do poznania piękne bukiety kompozycje miła... Ania chleb bezdrożdżowy! (1) Polecam chleb razowy bezdrożdżowy z tej piekarni. Doskonały! Niestety nie... Ewka szybko smacznie (1) Mozna szybko, smacznie i tanio zorganizowac przyjecie w pracy. Wykorzystałam... Ania Paulina Wojciechowska (1) Gorąco polecam panią Paulinę . Bardzo mi pomogła w wyborze oferty i robiła... M Świetne wyroby (1) Doskonałe wyroby, przytulny wystrój, ale jak już ktoś wspomniał, obsługa... Autor Polecam wszystkim (1) W sklepie czasami jest sporo osób a to za sprawą dobrego towaru i... Jacek Porządny antykwariat! (1) Ceny dla ludzi i jest z czego wybrać. Kupowałam książki dla moich maluchów i... Ada zgadzam się, świetny sklep (1) bardzo profesjonalna obsługa, doskonale zorientowani sprzedawcy Zosia