Paulina Wojciechowska (1) Gorąco polecam panią Paulinę . Bardzo mi pomogła w wyborze oferty i robiła... M Świetne wyroby (1) Doskonałe wyroby, przytulny wystrój, ale jak już ktoś wspomniał, obsługa... Autor Polecam wszystkim (1) W sklepie czasami jest sporo osób a to za sprawą dobrego towaru i... Jacek
Porządny antykwariat! (1) Ceny dla ludzi i jest z czego wybrać. Kupowałam książki dla moich maluchów i... Ada zgadzam się, świetny sklep (1) bardzo profesjonalna obsługa, doskonale zorientowani sprzedawcy Zosia Polecam (1) odkąd moja pani kwiaciarka przeszła na emeryturę, długo szukałam miejsca... magda Godny polecenia. (1) Miła, sympatyczna i profesjonalna obsługa polecam!!! alex Patologia (1) Nagłówek mówi sam za siebie...Pozdrawiam Gall Anonim nie polecam - kolejki przy kasach! (3) Kilkukrotnie zwracałam już personelowi uwagę na bałagan przy kasach. Ostatnio... Magda bdb (1) Bardzo dobrze zaopatrzony sklep papierniczy w zakresie szkolnym jak i... Przedsiębiorca hurtownia szczepan.... (1) JESTEM OBURZONA ZACHOWANIEM SZEFA KIEROWNIKA CZY TAM WŁAŚCICIELA HURTOWNI... ANIA najlepszy sklep w Nowym Porcie, pracownice poprostu super, milo robic zakupy. (1) najlepszy sklep w Nowym Porcie, pracownice poprostu super, milo robic zakupy. klientka PORAŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) ŚMIECHU WARTE ŻEBY DO SKLEPU Z ARTYKUŁAMI DLA DZIECI NIE MOŻNA BYŁO Z WÓZKIEM... ASIA Najlepsza! (1) Najpiękniejsze bukiety jakie można sobie wyobrazić. Anna Rewelacyjny salon (1) Przyszedłem do salonu ,przedlużyć umowę.Byłem zaskoczony jakością... Arek Zniesmaczona (2) Nieprofesjonalna, nieuprzejma obsługa. Nie polecam robienia zakupów w tym... Alexja TORTOWA PORAŻKA !!!!!!! (1) witam , jestem stałym klientem jak co roku zamówiłem tort na urodziny dziecka... tomas nowocześnie i miło (1) super obsługa, miły personel,duży asortyment, profesjonalne podejście do... kris polecam (1) bardzo szybka i sprawna obsługa, ceny przystępne, możliwość odbioru... Tatiana ANia - opinia (1) Polecam wszystkim, którzy chcą efektywnie skończyc z nałogiem, próbowałam już... ANia