Najlepsza kwiaciarnia w Trójmieście (1) Polecam wszystkim tę kwiaciarnię - przemiła , profesjonalna obsługa , duży... Magda Świetnie wręcz ! (1) Baaaaaardzo miła obsługa, pomoc w dobraniu czegokolwiek, rozmaite smaki lq... zadowolona Afroalko powodem, by kupić mieszkanie (1) Odnośnie samego sklepu i obsługi, to same plusy. Nie ukrywam, że "w żartach"... Jakub
Najlepszy sklep w Trójmieście. (1) -PEŁNY ASORTYMENT -PROFESJONALNA, PRZEMIŁA OBSŁUGA -PRZYSTĘPNE CENY... GRZEGORZ ZOWCZAK Niepoważna obsługa (1) Byłem stałym klientem piekarni na Dworcowej, jednak zmieniłam piekarnie a... Emil zawiedziony (2) totalnie odradzam. zepsuli aparat i zrzucili odpowiedzialność na klienta. Bolek zadowolony (1) Jestem bardzo zadowolona z usług serwisu, urzekła mnie fachowość i szybkość... Marzena z Gdańska polecam wszystkim te trzy kwiaciarnie (1) Pewnie Pan Maciek( bardzo ładne kompozycje robi ) , ja zawsze jestem... Tyszkiewicz Suknie Ślubne Genialny sklep (1) POLECAM WSZYSTKIM dajcie sobie spokój z innymi sklepami z lego ten jest... KLIENY Basia - opinia (1) Polecam serdecznie!!! Jestem bardzo zadowolona z mojej nowej torebeczki.... Basia Fajne pomysły (1) Witam Wszystkich. Byłem w tej kwiaciarni już kilka razy. Zawsze uśmiechnięte... Prawie stały klient Piotr - opinia (1) Przystępne ceny , super wykonanie zamówienia okolicznościowego. Piotr Po prostu aż miło... (1) Urocza obsługa, fachowa pomoc. Szybka realizacja, bogata informacja. Wszystko... mags masakra (1) Witam w niedzielę odwiedziłam z znajomymi cukiernię Sowy w Leclercu. Nie... Zszokowana Zadowolony (1) Jestem bardzo zadowolony z kwiatów kupowanych w kwiaciarni Marakaz.... kisli Gorąco polecam!!!!!!!!! (1) Wyjątkowo ciekawe kompozycje kwiatowe,Panie tam pracujące mają dusze... Wiola nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Nie dość że drogo to kwiaty padły mi już tego samego dnia wieczorem!!!!!A... m.k Świetny kurs! Bardzo polecam! (1) Polecam wszystkim kursy florystyczne prowadzone przez Panią Aleksandrę... Ilona Zachwycony !!! (1) Gorąco polecam !!! około 3 tygodnie temu zakupiłem e-papierosa ego-t , jestem... Stały klient Lipa (3) W obecnym MM w Gdansku nie ma juz ludzi ktorzy posiadaja wiedze i sa... Norsk