box. 20 (2) Nie polecam zakupów u Pań z box'u 20 - kupiłam tam dwie sukienki, jedną... krasnoludzia gorąco polecam !!! (1) Bardzo ładny asortyment, ale przede wszystkim przemiła obsługa. Panie super... Wiesia super sklep (1) Wędliniarnia to bardzo dobrze zaopatrzony sklep. Mięso i wędliny są świeże i... klientka
Rewelacyjne ceny klocków (1) Zamówiłam klocki przez internet,odbierałam osobiście.Kontakt ze sprzedawcą... Justa78 Mega pączki (1) Moim zdaniem najlepsze pączki w Gdańsku, a jadła juz w wielu vukierniach, tu... Chocho od wielu wielu lat (1) i na zawsze. przepychota! nie zadne fabryczne typu sowa czy szydlowski itp... tcharco Super Miejsce (1) Miło smacznie i nie drogo. Naprawdę nie pozorny punkt który odkryłem... Michał Mar Marta - opinia (1) Polecam,wyroby smaczne/domowe/,pączki rewelacja najlepsze Marta Wyroby ze smakiem , cukiernia z klimatem (1) Fantastyczne wyroby, niespotykany już klimat kawiarni. A ceny? przystępne! W... Jacau Magda - opinia (1) Tłusty Czwartek tylko z W-Zką :D Magda pw - opinia (1) Pączki - oblesne pw Świderki (1) Moim ulubieńcem jest świderek. Ale są dwa wielkie "ale": 1. Często spalone,... Emua tłusty czwartek (1) Tak pysznych pączków już nie jadłam od lat...Nawet dzisiaj są robione na... Asia 16.02.2012 - tłusty czwartek (1) O ile ciasta i torty z cukierni Sowa moge spokojnie polecić innym to co do... Monika MMMMM NAJLEPSZE PACZKI W MIESCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) MMMMM NAJLEPSZE PACZKI W MIESCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MADZIA Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z produktów, zawsze świeże pieczywo, pyszne... faith18 pączki!! (1) Jak pączki to tylko z bajadery!! Reszta trochę zalatuje prl-em, no ale cóż,... Ania Bardzo dobre wypieki. (1) Kupuję w sklepie przy Słowackiego 53.Piekarnia jest na zapleczu.Wyroby zawsze... Cz.M. cukiernia czy dobra? (1) Mam bardzo mieszanie uczucia względem słodkości z tej cukierni. Ciasta... Aga pączkarnia (1) jak sama nazwa wskazuje - Pączki i coś na kształt doughnut'ow w duzym wyborze... Sure