Obsługa beznadziejna (2) Kupiłem już tam sporo rzeczy i zawsze coś jest nie tak z osobami... Nikodem Skarga na obsługę (1) Chciałabym złożyć skargę na obsługę tego sklepu a dokładnie na kasjerki. Są... Natalia Wnuk Nowoczesny mięsny :) (1) Tak jak w temacie. Tak dobrej obsługi sklepu, w połączeniu z tak dobrą... Adi i Marta
Godne polecenia. (2) Ja zamówiłem sofę na początku lutego i została dostarczona w terminie... Marcel Romuald - opinia (1) Obsługa bardzo miła i uczynna.Udzielono mi fachowej pomocy w wyborze zakupu... Romuald jestem pod wrażeniem !!! (1) polecam ogromny wybór ark szkolnych i zabawek,gier planszowych to chyba mają... agata KIEROWNICZKA SKLEPU BOMI-JAKAS GLUPIA KIENTKA (6) CHCIALAM NABYC PRODUKT KTORY BYL W CENIE NA POLCE ZA 7ZL, PRZY KASIE OKAZALO... XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX drożyzna (1) Kwiaciania istotnie posiada bogaty asortyment, panie są miłę, chociaż... wierny/niewierny POLECAM!! (1) Aparat naprawiony szybko i w dobrej cenie. Zostały mi udzielony dokładne i... Basia Obsługa ;/ (2) Dno dno i jeszcze raz dno taka jest obsługa w BOMI Czemu w Trójmiejskich... Szatynka aga - opinia (1) Polecam zdecydowanie. Fachowe podejście do klienta. kontakt rewelacyjny. Ceny... aga Świetny sklep! (1) Absolutnie polecam wszystkim dbającym o to, co jedzą! Kompetentni i mili... Ekolożka Polecam (1) Przyszedlem do serwisu z ekspresem, gdyż zablokowal mi się blok zaparzający w... Paweł Jagodzinski Firma solidna i godna polecenia (1) Zakupiłem kasę w firmie Bimit i jestem bardzo zadowolony z urządzenia jak i... Irek Hydraulika (2) Trochę wyobraźni przy metkowaniu złączek miedzianych. Połączenia lutowane... Sosiński Bogusław Polecam z czystym sumieniem :) (1) Polecam sklep Legaro wszystkim, którzy chcą kupić zabawki a w szczególności... Marcel Szczerze polecam!! (1) Oddałam ekspres do naprawy w tym serwisie i już po 3 dniach otrzymałam... Asia Fachowcy jakich mało (1) Posiadam ekspres Saeco Royal Cappucino. Oddałem najpierw ekspres do innego... Andrzej P. Dotyczy sklepu internetowego VENUS (1) Chciałem kupić żonie bieliznę na Walentynki. Więc 7 lutego zamówiłem, 8... niezadowolony33 stare pączki w tłusty czwartek (1) sytuacja dotyczy zakupu pączków w tłusty czwartek. Pączki zostały zakupione w... Kasia