szczerze polecam (1) Bardzo miła wizyta i piekna kompozycja naturalna, jaką Pani dla mnie... zadowolony klient Chleb marnej jakości (1) Pieczywo razowe jest bardzo marnej jakości - rozpada sie podczas krojenia,... Klient Bardzo polecam (1) Do sklepu MamaZen trafiłam szukając chusty dla mojego malucha. Spotkałam się... Ewelina
Gosia - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Ceny całkiem przystępne. Polecam Gosia klient - opinia (1) Zmarnowałem ponad godzinę na czekanie aż jego szlachetna mość wielki pan i... klient warto (1) dobry towar i bardzo miła obsługa zając Dzień Kobiet (1) Nie będę się rozpisywał,bo i tak nikt tego pewnie nie czyta.Napiszę tylko,że... R.B zdecydowanie tak (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obrączek klasycznych, wykonanych przez Pana... Ania naciągacze (2) Proszę przed zakupem sprawdzać ceny na allegro. Kupując na miejscu panowie... marcin zawiodłam się (1) Kupiłam u Nowaka mięso mielone.Niestety w domu okazało się śmierdzące.... Sylwia Ciasta okazjonalne (1) Poleca, pomimo wysokiej ceny - duży wybór i dobre smaki. Ewa polecam (1) miło,szybko,sprawnie płatność przy odbiorze nie było problemów spory wybór stachostik chyba najgorszy sklep z częściami elektronicznymi w Gdańsku (1) Ceny w większości przypadków wyższe niż w innych sklepach, asortyment taki... Przemek Piękne bukiety (1) Polecam! Już wile lat korzystamy z usług tej kwiaciarni z wielu okazji.... M Jak najbardziej polecam!!! (1) Zamawiałam bukiet w imieniu kogoś z poza PL, byłam pełna obaw czy dotrze na... D empik ogólnie (1) Empik ma po prostu za duży asortyment, nie kupi sie tam tylko książek jak... plowy_turysta Warto kupić, ale nie alkohol (4) Asortyment jest dobry, co prawda nie smakują mi ich mięsa itp., bo nie dość,... Adam Bardzo dobry D2D (1) Towar super. Brałem dwa razy ani razu się nie zawiodłem, jak sortowany, do... Andrzej ... (3) , ani ceny, ani obsługa, ani gazetka promocyjna już w czasie druku... ja koala (1) dobry sklep!!! koala