POLECAM TĘ CUKIERNIĘ. (1) Cukiernia W-Z ma naprawdę bardzo dobre wyroby cukiernicze. Korzystam z ich... Krzysztof Wilczyński tłusty czwartek (1) Pączki z marmeladą różaną to najlepsze pączki jakie jadłam, kupuje je często... Anna Brawo za dzisiejsze pączki (1) choć muszę przyznać, że to trochę wstyd, że o godz. 8.30 nie mieliście w... Michał
Fachowa obsluga (1) Jestem studentka politechniki i od 2 lat robie zakupy w tym sklepie.... Zadowolona Klientka zdecydownie nie polecam (2) wyrobu Płończak powinny zniknąć z krajobrazu Gdańska; to nie cisto, a... wielbicielka słodkości pati - opinia (1) wszystko wszystko potwierdzammm mmmmm :) pati nareszcie w trojmiescie! (1) Bardzo zadowolona z dzisiejszych, walentynkowych zakupow. Przemila obsluga,... outsky ciasta ok, obsługa i klimat - dyskusyjne (1) Uwielbiam ciastka Sowy, ale kilka razy zdarzyło mi się, że siedząc przy... Masza ja - opinia (1) coraz gorzej, równia pochyła - to już nie ten sklep co 1-2 lata temu:... ja obsługa szwankuje (1) Kupowałam tam kilka razy "gadżety", moja ocena wówczas była neutralna. Kiedy... Zniesmaczona Dla mnie bomba (1) Wszystko SUPER!, szybko, zgodnie z opisem. Jak na tak wysoki poziom usług to... Piotr super (1) Korzystam regularnie i serdecznie polecam Jacek Super!!! (1) Dziękuję bardzo za profesjonalną i niezwykle miłą obsługę. Garnek gliniany do... Federico F gorąco polecam (1) profesjonalna, miła obsługa, szeroki asortyment,interesujące promocje mallaga.k@wp.pl A. - opinia (1) Wspaniała obsługa i profesjonalizm.Idealnie. A. POLECAM TEGO PANA (1) Super obsługa na najwyzszym poziomie, profersjonalizm i niewiarygodna wiedza... Agnieszka Najlepszy sklep plastyczny w trójmieście (1) Od wielu lat korzystam z usług sklepu, zaopatruję się tam w akcesoria... AV polecam (1) profesjonalna obsługa, miłe i uśmiechnięte panie, ogólnie sympatycznie:) ilona POLECAM!!! (1) Towar zgodny z opisem, mila obsluga, dobre ceny!!! Beata byłam stałą klientką tego sklepu ale dziś byłam tam po raz ostatni! (3) Jak codziennie wybrałam się na zakupy z dzieckiem - moje 13 miesięczne... Mon