bleeeeeee (1) Miałam okazję trafić do owej piekarni co prawda przypadkiem ale już wiem że... klientka Super pieczywki oraz pizza i zapiekanki-niebianskie!!!! (1) Polecam wszystkim goraco w Gdansku na Podwalu Staromiejski za piekarnia... Gacek35 Empik (1) Ceny są strasznie wysokie. Jedna płyta (The Doors) kosztowała 60 zl.... Don't Cry
100% (1) Miła obsługa, fachowe doradztwo, niskie ceny, brak problemu z serwisem bądź... żółw jak najbardziej polecam (1) Wykonanie bukietów i ceny powalające oczywiście w pozytywnym znaczeniu. Pani... Maxio Super! (1) Zamówienie złożone przez internet. Kilka godzin później telefon od kuriera... M. Sklep internetowy z odbiorem osobistym na Łostowicach (1) Polecam, cenny bardzo atrakcyjne. Szybkie zamówienie i odbiór tego samego dnia. Bartek KOMPLETNY BRAK PROFESJONALIZMU (1) Nasza firma potrzebowała drukarko-kopiarki na szkolenie. Firma wysłała szereg... Marta brak kontaktu + brak uczciwości (2) W marcu zamówiłem zestaw canon 600d + obiektyw 18-135, czekałem na realizacje... Robert Brawo! (1) Jeden z niewielu przedsiębiorców, który zdaje sobie sprawę, że biznes swój... E.L. mrożona kawa (1) jestem stałą klientką w cukierni sowa-najczęściej kupuję kawkę mrożona jak... miki Partacze! (3) Niedawno podrzuciłem im moją Nokię C3 do naprawy gniazda ładowarki, jednak... Lisu BOX 53 (1) Nie polecam sklepu:( Pani jest nie miła i obraża klientów. Powiedziała,że nie... Aneta artur - opinia (1) wczoraj oddałem monitor do serwisu,usterka naprawiona w jeden dzień. w miarę... artur cukiernia Sowa przy ETC (1) Umówiłam się dzisiaj z koleżankami na kawę i ciastko u Sowy przy ETC.Zajęłam... Jadwiga Szubzda niesamowity wybór (1) Miła atmosfera,świetna obsługa , duży wybór kwiatów oraz innych prezentów... Wiela-Art maxx - opinia (1) stanowoczo odradzam... oddałem swoja Nokie do naprawy gwarancyjnej. Przed... maxx Torty weselne (1) My, nowożeńcy polecamy torty z Jacka Placka - nawet w święta obsługa jest w... Hania Zdecydowanie polecam! (1) Kolejne zakupy i kolejne zadowolenie. Najlepszy sklep w 3mieście! Polecam... Krzysiek Fatalna polityka zwrotu towaru (1) Próba zwrócenia nie naruszonych i zapakowanych adapterów do wózka 2 dni po... Marcin