OSOWA DZIELNICA ZŁODZEI? (4) Od momentu wejścia do sklepu człowiek czuje się jakZŁODZIEJ napastliwie... LesCo FATALNA OBSŁUGA (1) Zdecydowanie nie polecam Zatoki na Morenie. Byłam tam kilka razy i więcej nie... ka Uwaga na nieświeże wypieki!!!! (1) Dziś po południu idąc Grunwaldzką wstąpiłem do cukierni Szydłowski przy... Ireneusz
Bardzo fajna księgarnia . (1) Kilka krotnie kupowałam tam książki i jestem bardzo zadowolona . Bardzo... Małgorzata Super! (1) Świetny sklep, naprawdę ładny wystrój, miła obsługa. Pyszne wina gruzińskie.... Magda godne polecenia (1) Wyjątkowo miła obsługa. Moja kompozycja wielkanocna jest po prostu... Elżbieta Bardzo fajna i niepozorna, super ceny (1) Jestem mile zaskoczona. Kwiaciarnia wygląda niepozornie i mile zaskakuje bo... ;) bardzo przyjemna obsługa (1) Bardzo miła Pani Magda i 2 pracowników, fajnie doradzają, polecam. Magda Szybko, sprawnie i przejrzyście (1) Super cena, super obsługa i fajna strona Drmario Kursantka (1) Byłam na kilku warsztatach organizowanych przez Panią Olę i mam nadzieję... Regina-Reda Super (1) Już jestem uzależniona!Lubię takie sprzęty , rzeczy z duszą.Każdy może... amitie pełen profesjonalizm (1) rewelacyjne meble i profesjonalna obsługa stały klient Jeszcze muszą się nauczyć prowadzić firmę (1) i poważnie traktować swoich klientów. Na razie lepiej wybrać innych. Artur suuuper (1) Miła obsługa, ogromny wybór kwiatów.POLECAM!!! Alex dość dodra jakość (1) Miła obsługa. Tylko niektóre opakowania za duże (25kg), czasem wystarczą... gigi Towar super (1) Bardzo ładny towar. Niestety dość drogi w porównaniu z innymi hurtowniami... gigi POLECAM! (1) Świetny wybór za przystępną cenę ;) muzamo Gothic Cafe (1) Używam Bolesławca w restauracji. Przy setkach obiadów dziennie, barku uwagi... Bogdan Gałązka opinia !!! (1) Polecam gorąco!! obsługa fachowa, wiedza na temat e -palenie nieprzeciętna,... Anna Polecam jak najbardziej (1) Doświadczenie i profesjonalizm .Polecam zakupy w KNT.pl Dobre ceny. Szybka... Zbyszek