Polecam (1) Parę dni temu skorzystałem z usług tej firmy. Polecił mi ją znajomy i miał... Dariusz super (1) JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z CUKIENI BYŁAM PRAWIE W WSZYSTKICH I NIE... milusia BLOND PANI W BIAŁYCH ADIDASKACH (1) uwaga na Panią w blond włosach i białych adidaskach, dość młoda koło 25 lat,... gdańszczanka
Amatorski BOX a nie serwis. (1) JAK NAJDALEJ. Amatorzy korzystający z prostych programów jakie każdy mógłby... Piotr Sklep firmowy ZC "Bolesławiec" (2) Byłam dzisiaj po raz pierwszy w tym sklepie wraz z moim mężczyzną i... Teresa Zabża PLECAM WSZYSTKIM!!! :D (1) Witam wszystkich zainteresowanych przepiękną i oryginalną sztuką malowania na... KLIENTKA BARDZO ZADOWOLONA Joanna - opinia (1) Świetna kwiaciarnia, przemiła obsługa, zwłaszcza Pani Ania - właścicielka... Joanna Nieuczciwi (3) W dzisiejszej ulotce Real oferował wyprzedaż, między innymi aparat cyfrowy ze... Malgosia111 margaretki i róże (1) bukiet super babcia była zachwycona:)bez problemu załatwiłam wszystko przez... KASIA Polecam tą kwiaciarnię. (1) Wszystkie bukiety są piękne kwiaty, zawsze świeże, panie potrafią robić... BP Piękna ceramika,profesjonalnie sprzedawana (1) We wtorek ,zachęcona ciekawą wystawą, weszłam do sklepu przy ulicy Stągiewnej... marianna rtv to jakiś żart (2) 1.oszuści zawyżanie cen żeby zrobić potem promocję 2. pani na hi-fi żenada... zawiedziony POLECAM GORĄCO SKLEP Z CERAMIKA (1) BYŁAM BARDZO MILE ZASKOCZONA OBSŁUGA I DUŻYM WYBOREM W SKLEPIE.MOŻNA ZAMAWIAC... Karolina Michał - opinia (3) Swój telefon odebrałem w dniu oddania do naprawy, mimo iż miał być na kilka... Michał naprawdę polecam (1) tym co wyróżnia sklep ZC "bolesławiec" poza oczywiście znakomitą ceramiką to... miszja Polecam!! (1) Od dawna korzystam z usług firmy. Doradzili mi kupno dobrego sprzętu,... Ola Solidność i terminowość (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten serwis, prowadzi go (i wykonuje... Kamil bardzo przyjemny sklepik (1) OBSŁUGA SYMPATYCZNA PANIE POTRAFIĄ DORADZIĆ POLECAM I BOGATE ZAOPATRZENIE MEZIA Cukiernia Sowa na Osiedlu zielonym w Gdyni (1) A ja uwielbiam cukiernię na Legionów.Mała,przytulna ,kameralna... Stała bywalczyni przeczytałam wszystkie opinie i..... (1) ...powiem tak- kupuję te produkty od lat w różnych miejscach i zdarzyło mi... PaniKa