przeczytałam wszystkie opinie i..... (1) ...powiem tak- kupuję te produkty od lat w różnych miejscach i zdarzyło mi... PaniKa niesmak (1) Gdy weszłam ze znajmomi do kawiarni jedna Pani udawała że nas nie zauważyła... gusiec NIKE (1) Maskara nie spodziewałam sie tak nie miłej obsługi w takim sklepie,w kazdymz... Oliwia
Punkt Polsatu z uprzejmą i fachową obsługą (1) Problem został rozwiązany szybko i bez problemu, do tego można zasięgnąć... Tadeusz NIE POLECAM NIKOMU!!! (1) Obsługa bardzo niemiła!!!! No i te raty niby zero zł... jedno wielkie... Marta Znakomita galeria! (2) Przejrzałam dziesiątki galerii, ale to właśnie w Alpresio znalazłam to czego... tosiaczek ekspedientki w carrefour Gdańsk (1) Może nie jestem stałym klientem, ale nigdy nie trafiło mi się nic niedobrego.... Krzysztof Darek K. - opinia (1) pod kazdym wzgledem najlepsza kwiaciarnia jaka znam czesto tam kupuje kwiaty... Darek K. pyszne (1) JESTEM STALA KLIENTKA I Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM CUKIERNIE Z KAWIARNIA NA... DANUTA UWAGA DLA KORZYSTAJACYCH Z TEGO SERWISU (1) UDALEM SIE DO TEGO PUNKTU W CELU WSTAWIENIA NOWEGO WYSWIETLACZA DO... PIOTR Dobra obsługa (1) Dobra obsługa Bosamn gutek - opinia (1) Jadąc do znajomych na Osową, zauważyłem Bukieciarnię. Będąc przekonanym, iż... gutek Z daleka ! (1) Nie polecam tej firmy, właściciel jest niekompetentny, nie znał podstaw,... Klient jedna z najlepszych cukierni w Trójmieście (1) Polecam zwłaszcza torty - lekkie, z delikatnymi kremami, ale o zdecydowanym... cantara Dla wszystkich chcących mieć dobrze zaopatrzone biuro! (2) Pełna obsługa, pomoc i doradztwo. Szybko i niezawodnie. Wsyzstko w miłej... SEKA SA ORYGINALNE!!! (1) ORYGINALNE i nie powtarzalne pamiątki z Gdyni, ręcznie robione, datowane, z... S. Polecam ! (1) Dwukrotnie zamówiłam obrazy z LiliArt, zarówno dla siebie jak i bliskich... Monika Strasznie drogo (1) Nikt nie powiadomił mnie o koszcie usługi, gdybym widział, że ściągną tyle... oem Piękny bukiet (1) Kwiaty zamówione przez internet, wcześniej kontakt mailowy i telefoniczny,... x dyskryminacja osób z dziećmi (4) Niestety nie wpuszczono nas do sklepu, bo byliśmy z małym dzieckiem, które... Gosia