Zniesmaczona (2) Nieprofesjonalna, nieuprzejma obsługa. Nie polecam robienia zakupów w tym... Alexja TORTOWA PORAŻKA !!!!!!! (1) witam , jestem stałym klientem jak co roku zamówiłem tort na urodziny dziecka... tomas nowocześnie i miło (1) super obsługa, miły personel,duży asortyment, profesjonalne podejście do... kris
polecam (1) bardzo szybka i sprawna obsługa, ceny przystępne, możliwość odbioru... Tatiana ANia - opinia (1) Polecam wszystkim, którzy chcą efektywnie skończyc z nałogiem, próbowałam już... ANia Ania - opinia (1) Polecam wszystkim miłą obsługę - zawsze chętną do pomocy, markowe produkty w... Ania najpyszniejsze ciastka orzechowe!!! polecam!!! (1) najpyszniejsze ciastka orzechowe!!! polecam!!! Aga Piękne... (2) Zamówiłam dwa bukiety dla Pary Młodej. Zgodnie z życzeniem Pan, u którego... Dominika profesjonalne podejście (1) Polecam sklep e-truskawka ze względu na profesjonalną obsługę klienta,... Marek dobre pieczywo (1) Smakuje mi pieczywo z tego sklepu i ekspedientki są zawsze uśmiechnięte.... sąsiadka szczerze polecam (1) Bardzo miła wizyta i piekna kompozycja naturalna, jaką Pani dla mnie... zadowolony klient Chleb marnej jakości (1) Pieczywo razowe jest bardzo marnej jakości - rozpada sie podczas krojenia,... Klient Bardzo polecam (1) Do sklepu MamaZen trafiłam szukając chusty dla mojego malucha. Spotkałam się... Ewelina Gosia - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Ceny całkiem przystępne. Polecam Gosia klient - opinia (1) Zmarnowałem ponad godzinę na czekanie aż jego szlachetna mość wielki pan i... klient warto (1) dobry towar i bardzo miła obsługa zając Dzień Kobiet (1) Nie będę się rozpisywał,bo i tak nikt tego pewnie nie czyta.Napiszę tylko,że... R.B zdecydowanie tak (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obrączek klasycznych, wykonanych przez Pana... Ania naciągacze (2) Proszę przed zakupem sprawdzać ceny na allegro. Kupując na miejscu panowie... marcin zawiodłam się (1) Kupiłam u Nowaka mięso mielone.Niestety w domu okazało się śmierdzące.... Sylwia