naprawdę trzeba spróbować (1) polecam torty rewelacja a i pieczywko super Kasia Tort dla przedszkolaka (1) Zamówiłam torcik dla przedszkolaka był piękny, bardzo kolorowy i pyszny. Cena... Angelika Tak trzymać Panowie (1) W Winotece na Wawelskiej zamawiałam skrzyneczki z winem na prezenty. Panowie... Agnieszka P.
obsługa w informacji to tragedia (3) 29.12.2011 chciałem oddac do naprawy gwarancyjnej TV w Real Gdynia.Obsługa... Ryszard Polecam (1) Od jakiegoś czasu jedyna kwiaciarnia z jakiej korzystamy, przemiła obsługa,... Paweł Pączki (1) z*******E PĄCZKI !!! Maro Brak możliwości wymiany towaru po dwóch dniach zakupu (3) Chciałem zrobić mojej żonie prezent i zakupiłem 20.05.2011 w waszej placówce... Ryszard tort na Święta Bożego Narodzenia (1) Jeszcze nie jadłam tak pysznych tortów, rozpływających się w ustach,... Jolanta Wietrzenie magazynow (1) Ale ściema !! otworzyli drzwi na przestrzał i wietrzą z stęchlizny Blue Rey... miś Zakup po obniżce (1) Od 27 grudnia obowiązywała obniżka na wiele produktów.Zależało mi na kurtce... Małgorzata wilejto Polecam!! (1) Gorąco polecam zakupy na portalu artillo.pl. Miła i komunikatywna... zakochana w Artillo WEDEL PIJALNIA CZEKOLADY (3) Co się stało z Wedlem? To kiedyś moja ulubiona kawiarnie w GB, a teraz jest... Aneta Zeberki (1) Oceniam sklep dobrze ... minus duży jedynie za b. małe kaltki dla zeberek ...... Daniel Duży zawód nie polecam. (1) Cukiernie Dekera znam od początku ponieważ moja koleżanka miała okazję... limona Zachwycająca obsługa, super podejście do klienta - godni zaufania. Prowadzą za rączkę przez mroczną otchłań sprzętu grającego... (1) Od początku uprzejme podejście do klienta, a potem opieka nad nim. Panowie z... Piotr nędzne ceny (2) Po pierwsze CENY np. gier są o jakieś 20 pln droższe niż o jedno piętro wyżej... Andrzej G Polecam (1) Rewelacyjny sklep, super czytelna strona, miła i ekspresowa obsługa, towar w... Ab Więcej takich sklepów (1) Towar oryginalny w 100% zgodny z opisem w bardzo dobrej cenie. Ekspresowa... k15x25 Nie polecam! (3) Chciałam dziś skorzystać z usług tej kwiaciarni, jednak obsługa tego miejsca... MS Najmilsza obsługa w całym Trójmieście (1) POLECAMY KAŻDEMU!!!! Najlepsza obsługa w całym Trójmieście - nie dość, że... adalala