Ciasta okazjonalne (1) Poleca, pomimo wysokiej ceny - duży wybór i dobre smaki. Ewa polecam (1) miło,szybko,sprawnie płatność przy odbiorze nie było problemów spory wybór stachostik chyba najgorszy sklep z częściami elektronicznymi w Gdańsku (1) Ceny w większości przypadków wyższe niż w innych sklepach, asortyment taki... Przemek
Piękne bukiety (1) Polecam! Już wile lat korzystamy z usług tej kwiaciarni z wielu okazji.... M Jak najbardziej polecam!!! (1) Zamawiałam bukiet w imieniu kogoś z poza PL, byłam pełna obaw czy dotrze na... D empik ogólnie (1) Empik ma po prostu za duży asortyment, nie kupi sie tam tylko książek jak... plowy_turysta Warto kupić, ale nie alkohol (4) Asortyment jest dobry, co prawda nie smakują mi ich mięsa itp., bo nie dość,... Adam Bardzo dobry D2D (1) Towar super. Brałem dwa razy ani razu się nie zawiodłem, jak sortowany, do... Andrzej ... (3) , ani ceny, ani obsługa, ani gazetka promocyjna już w czasie druku... ja koala (1) dobry sklep!!! koala Najlepsza kwiaciarnia w Trójmieście (1) Polecam wszystkim tę kwiaciarnię - przemiła , profesjonalna obsługa , duży... Magda Świetnie wręcz ! (1) Baaaaaardzo miła obsługa, pomoc w dobraniu czegokolwiek, rozmaite smaki lq... zadowolona Afroalko powodem, by kupić mieszkanie (1) Odnośnie samego sklepu i obsługi, to same plusy. Nie ukrywam, że "w żartach"... Jakub Najlepszy sklep w Trójmieście. (1) -PEŁNY ASORTYMENT -PROFESJONALNA, PRZEMIŁA OBSŁUGA -PRZYSTĘPNE CENY... GRZEGORZ ZOWCZAK Niepoważna obsługa (1) Byłem stałym klientem piekarni na Dworcowej, jednak zmieniłam piekarnie a... Emil zawiedziony (2) totalnie odradzam. zepsuli aparat i zrzucili odpowiedzialność na klienta. Bolek zadowolony (1) Jestem bardzo zadowolona z usług serwisu, urzekła mnie fachowość i szybkość... Marzena z Gdańska polecam wszystkim te trzy kwiaciarnie (1) Pewnie Pan Maciek( bardzo ładne kompozycje robi ) , ja zawsze jestem... Tyszkiewicz Suknie Ślubne Genialny sklep (1) POLECAM WSZYSTKIM dajcie sobie spokój z innymi sklepami z lego ten jest... KLIENY Basia - opinia (1) Polecam serdecznie!!! Jestem bardzo zadowolona z mojej nowej torebeczki.... Basia