aga - opinia (1) Polecam zdecydowanie. Fachowe podejście do klienta. kontakt rewelacyjny. Ceny... aga Świetny sklep! (1) Absolutnie polecam wszystkim dbającym o to, co jedzą! Kompetentni i mili... Ekolożka Polecam (1) Przyszedlem do serwisu z ekspresem, gdyż zablokowal mi się blok zaparzający w... Paweł Jagodzinski
Firma solidna i godna polecenia (1) Zakupiłem kasę w firmie Bimit i jestem bardzo zadowolony z urządzenia jak i... Irek Hydraulika (2) Trochę wyobraźni przy metkowaniu złączek miedzianych. Połączenia lutowane... Sosiński Bogusław Polecam z czystym sumieniem :) (1) Polecam sklep Legaro wszystkim, którzy chcą kupić zabawki a w szczególności... Marcel Szczerze polecam!! (1) Oddałam ekspres do naprawy w tym serwisie i już po 3 dniach otrzymałam... Asia Fachowcy jakich mało (1) Posiadam ekspres Saeco Royal Cappucino. Oddałem najpierw ekspres do innego... Andrzej P. Dotyczy sklepu internetowego VENUS (1) Chciałem kupić żonie bieliznę na Walentynki. Więc 7 lutego zamówiłem, 8... niezadowolony33 stare pączki w tłusty czwartek (1) sytuacja dotyczy zakupu pączków w tłusty czwartek. Pączki zostały zakupione w... Kasia box. 20 (2) Nie polecam zakupów u Pań z box'u 20 - kupiłam tam dwie sukienki, jedną... krasnoludzia gorąco polecam !!! (1) Bardzo ładny asortyment, ale przede wszystkim przemiła obsługa. Panie super... Wiesia super sklep (1) Wędliniarnia to bardzo dobrze zaopatrzony sklep. Mięso i wędliny są świeże i... klientka Rewelacyjne ceny klocków (1) Zamówiłam klocki przez internet,odbierałam osobiście.Kontakt ze sprzedawcą... Justa78 Mega pączki (1) Moim zdaniem najlepsze pączki w Gdańsku, a jadła juz w wielu vukierniach, tu... Chocho od wielu wielu lat (1) i na zawsze. przepychota! nie zadne fabryczne typu sowa czy szydlowski itp... tcharco Super Miejsce (1) Miło smacznie i nie drogo. Naprawdę nie pozorny punkt który odkryłem... Michał Mar Marta - opinia (1) Polecam,wyroby smaczne/domowe/,pączki rewelacja najlepsze Marta Wyroby ze smakiem , cukiernia z klimatem (1) Fantastyczne wyroby, niespotykany już klimat kawiarni. A ceny? przystępne! W... Jacau Magda - opinia (1) Tłusty Czwartek tylko z W-Zką :D Magda