Tak sobie (1) Idąc chociażby do Bomi czy Makro mam większy wybór alkoholi niż tu. Piwa i... Garcia Mega Wybór Zabawek (1) Największy asortyment,możliwość zakupu detalicznego i ostatnio zobaczyłam... madzia123 jedyna taka cukiernia w Trójmieście! rewelacja! (1) przepyszne torty bez konserwantów, na bitej śmietanie sprawdzony na każdą... Wymagająca klientka
zgadzam się z przedmówczynią-złe warunki pracy (1) nieraz rozmawiałam z kasjerkami o tym że musi im być zimno-połowa z nich nie... monika Olga - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Byłam zawiedziona akwarystyką w trójmieście dopóki tam... Olga Valdi - opinia (1) Jeśli chodzi o kota i psa to jestem zadowolony jednak mam zastrzeżenia co do... Valdi PROFESJONALNA OBSŁUGA (1) Witam. Nie rozumiem z kąd ta poprzednia opinia Pani Anny. Ja robię zakupy w... Beata andrzej zakrzewski - opinia (1) Poleczam innym klientom zakupy w sklepie MEDAN.Produkt dobrej jakości,w... andrzej zakrzewski polecam (1) Postanowiłam wykonać bransoletkę z mojego złota (miałam sporo złota i nie... kobieta Szczerze radzę omijać dużym łukiem. (2) "NASZYM SUKCESEM JEST KAŻDY ZADOWOLONY KLIENT" - te hasło może co najwyżej... Anna To jakis zart!!! (7) Obsluga Bobo Raju to jakis zart. Gdzie ten raj? W hurtowni b.... Towar tak... Agnieszka Bardzo dobra księgarnia! (1) Kupuję tam coś od czasu do czasu i bardzo polecam! Jak na takie maleństwo -... asia Polecam! Renowacja antyków i nietypowe naprawy!!! (1) Doskonała jakość obsługi, naprawiono mi rzecz której nigdzie indziej nie... Anna Polecam (1) doświadczenie i profesjonalizm .polecam zakupy w SAiK, www.sopocki.osdw.pl Sopocianin Fatalna obsługa klienta przez kasjerke (1) Mam zastrzeżenia tylko do jednej Pani kasjerki, chcącej zbawić świat -... zdegustowany obsługą Ceny z kosmosu! (1) Ceny z kosmosu... Skoroszyty po 2 PLN sztuka... Gdzie w innych sklepach za 6... Marti Super Sklep (1) Polecam zdecydowanie, pod każdym względem! Cena bardzo atrakcyjna, bardzo... Marek LIDL-SOPOT (3) Czy ktos bedzie tam zatrudniony? Pytam ,bo dzis wyslalam CV. Jakie warunki i... Kasia gorąco polecam!!! (1) Kilka dni temu zawitałam do sklepu Mama i ja przy Grunwaldzkiej. Jak tylko... Dorota WIELKI POZYTYW (1) Niedawno miałam przyjemność być w sklepie "Mama i ja" w Gdańsku, w celu... Magda