Polecam (1) Ładna stronka, dobre ceny, można odebrać na miejscu w sklepie (Gdańsk) i... mateczka 32 lata z Delicjami (1) Pamiętam dzień kiedy Delicje otworzyły swoje podwoje. w tamtym czasie byłam... Małgorzata Koper z dzieckiem NIE!! (4) nie można wejść z dzieckiem na ręku..poinformowano mnie ze od lat 15 dziecko... gosik
Ślamazarna obsługa (2) na mięsie/wędlinach jest tak powolna obsługa, jakiej jeszcze nigdy nigdzie... Kama obsługa - hamstwo, niekompetencja, brak kultury (1) Sporadycznie robię zakupy w tej hurtowni, ale zawsze już na wejściu czeka na... klientka Piotr i Paweł Manhattan : ) (1) Treść opinii: Piotr i Paweł Manhattan : ) Piotr i Paweł to rewelacyjny POLSKI... Bartek Piotr i Paweł Manhattan : ) (1) Piotr i Paweł to rewelacyjny POLSKI sklep : ) Robię tam zakupy praktycznie... Bartek Polecam sklep (1) Polecam sklep :) Maja naprawde duzy asortyment i nie musze jezdzic po innych... Seba polecam (1) Miałam własne złoto. W kilku punktach proponowano mi sprzedaż złota i zakup... Asia Miło i kompetentnie (1) Oddałem do tego serwisu swój wysłużony LG KU990. Usterka została... Teoś Karygodne!! (1) W dniu wczorajszym odwiedziłam sklep Lidl w Sopocie. To co tam zastałam... Klientka Pewny standard i poziom (1) Panie reprezentują wysoki standard i wyczucie smaku. Rozumieją klienta... m. b. To już skandal!!!! (2) I piszę to, nie do tych biednych kasjerek i pracowników "delikatesów", ale do... Ewa Polecam zdecydowanie !!! (1) Polecam zdecydowanie wizytę u tego Jubilera. Dzięki jego fachowej pomocy (za... Tom Polecam (1) Polecam!!!! Aga Sympatyczni, uprzejmi młodzi ludzie (1) Z przyjemnością od lat tu wstępuję. Zawsze wita mnie uśmiech. Niezależnie od... sylaba Niedobry sernik, dobre mini eklerki. (1) Odwiedzałam tą cukiernię kilka razy - do czasu. Jakiś czas temu kupiłam... Gość super (1) bardzo miły personel, świeże kwiaty, fachowe doradztwo, niskie ceny to... Klient Super, super i jeszcze raz super (1) Wszystkim gorąco polecam!!! Duże sklepy typu Karina nie umywają się do tej... Kuba Stare wyroby (1) Pewnego pięknego dnia potrzebowałam biszkopta. Wybrałam się do Pellowskich i... Katja