super (1) Korzystam regularnie i serdecznie polecam Jacek Super!!! (1) Dziękuję bardzo za profesjonalną i niezwykle miłą obsługę. Garnek gliniany do... Federico F gorąco polecam (1) profesjonalna, miła obsługa, szeroki asortyment,interesujące promocje mallaga.k@wp.pl
A. - opinia (1) Wspaniała obsługa i profesjonalizm.Idealnie. A. POLECAM TEGO PANA (1) Super obsługa na najwyzszym poziomie, profersjonalizm i niewiarygodna wiedza... Agnieszka Najlepszy sklep plastyczny w trójmieście (1) Od wielu lat korzystam z usług sklepu, zaopatruję się tam w akcesoria... AV polecam (1) profesjonalna obsługa, miłe i uśmiechnięte panie, ogólnie sympatycznie:) ilona POLECAM!!! (1) Towar zgodny z opisem, mila obsluga, dobre ceny!!! Beata byłam stałą klientką tego sklepu ale dziś byłam tam po raz ostatni! (3) Jak codziennie wybrałam się na zakupy z dzieckiem - moje 13 miesięczne... Mon Polecam (1) Dobry kontakt, fachowa obsługa i szybka przesyłka w dobrej cenie. Tomasz Zygmunt POLECAM !!! (1) Doskonała jakość produktu, miła i fachowa obsługa !!! Osobiście miałem kilka... MATEUSZ BEZDOMNI POD SKLEPEM (2) Robie zakupy juz od dluzszego czasu w Tesco na Dabrowie, zazwyczaj wszystko... gosc znacie ja ? (1) http://zaginieni.policja.pl/zaginiony/prus-weronika-13847.html... Janina kierownictwo!! (4) bardzo dobry sklep,lubie tam robic zakupy szkoda tylko ze p.Krystyna która... gal anonim ceny drogie ale lego fajne (1) ja zbieram lego ster wars i czesto tam kupuje mam dobre zdanie o tym sklemie... jan s soft mebel (1) Ja także zostałam oszukana przez tą firmę NIE POLECAM NIKOMU!!! Podobna... oszukana z Gdyni nic szczególnego (2) pytanie o szacunkową cenę naprawy przy oddawaniu sprzętu: "rozkręcimy to... panda Polecam (1) Bardzo dobry sklep szczerze polecam super że tu powstał !!! Klient Super florystki Polecam (1) Kwiaty zawsze świeże, obsługa zawsze profesjonalna bardzo kreatywna, wesoła i... Kasia nie odbieraja telefonów!!! (1) dzwoniłam i faktycznie potwierdzam nikt nie odbierał przez długiiiii czas-nie... gabi.piotr