bardzo smacznie (1) ceny rozsądne, wyroby smaczne. pyszne drożdżówki z makiem, sernik wiedeński.... aj em I w zastępstwie placu zabaw postawili urządzenie do huśtania dzieci... tuż przy stolikach gdzie palono papierosy! (2) Wprawdzie dzięki ustawie palić już nie można (czego nie Alfie zawdzięczamy),... Ola masakra (3) To co się dzieje w tym sklepie, to jakaś totalna katastrofa! Jedną z... mm
Szatnia w galerii bałtyckiej (4) Witam Mam pytanie jak wygląda korzystanie z szatni w galerii bałtyckiej? Czy... Zuzia wykonanie (2) w ofercie pan ma ze wykonuje pierscionki,krzyzyki ,medaliki na zamowienie,gdy... klientka za nieświezy towar odpowida własciciel albo kierownik sklepu (1) Moje zdanie jest takie, że ktoś zajmuje się zamówieniami i jak zamówi za... ewa Naprawdę gorąco polecam (1) Profesjonalna obsługa, korzystne ceny, dostawa tego samego dnia - bezpłatna. ola_86_22 niskie ceny usług (1) Bardzo mi odpowiadają ceny usług (korzystałem dwukrotnie) i możliwość ich... montado Re: STRZEŻCIE SIĘ SKLEPU PATROL (1) Wręcz przeciwnie, polecam ten sklep , mają dobre ceny i zawsze znajdę coś dla... klientka Jesteś niezdecydowany i ostrożny? to Tam zawitaj. (1) Zawsze kiedy mam do wykonania prace związane z elektrycznością i nie jest to... Krzysztof Polecam (1) Zakupiłam u nich kasę fiskalną. Dostałam duży rabat, wszystkie formalności... Agnieszka Ciągło ... (1) Ogromny PLUS za Czyste Szyby xD guz :) brak kultury u ochroniarza (1) Dziś po zakupach w Kauflandzie weszłam do toalety. Kiedy chciałam wyjść,... jjj Super torty (1) Polecam cukiernię Sowa ze względu na torty , zwykłe ciasta sama pikę . Ale... mika Polecam. (1) Panowie wszystko wytłumaczyli, a co najważniejsze pomogli załatwić sprawy... Ania super sklep (1) bogata oferta sklepu,towar godny polecenia,ceny konkurencyjne,bardzo miła... wiesiek zadowolona (1) Maly bardzo fajny sklepik. Bardzo dobra i mila obsluga.POLECAM gosia_ SUPER PO DRODZE !!!!!!!!!!! (1) BARDZO MIŁA OBSŁUGA POLECAM WSZYSTKIM STUDENT Renata - opinia (1) serdecznie polecam . kupilam trzy bukiety na obronę bylam bardzo mile... Renata podziękowania (2) Serdecznie dziękuję za przygotowanie torta na 18-te urodziny mojej córki.... Iza