wykładowca na kursie (1) Jestem własnie po kursie na którym jednym z wykładowców była włascicielka... Beata Szarafin rzetelna firma, (1) szeroki asortyment, krótki czas oczekiwania, a co najważniejsze, bardzo... przemo Polecam (2) W sklepie tym kupujemy sukcesywnie wszystkie potrzebne nam AGD. Ceny... Danka
:) (1) Cieszę się,że doczekaliśmy się salonu w Gdańsku.Mam pokrewne zdanie niestety... Ola Świetny sklep! (1) Gorąco polecam, jestem stałym klientem.Super zgrany zespół pracowników,... Mirabelka r - opinia (1) Obsługa w Waszym sklepie,to wzór do którego inni handlowcy powinni dążyć.Za... r klient - opinia (1) Profesjonalna obsługa. Dobre wina w dobrej cenie. POLECAM! klient potraktowano mnie jak złodzieja, jestem zbulwersowana, zszokowana i domagam się przeprosin (4) W niedzielę 17 sierpnia o godz. 12,10 kupowałam aparat telefoniczny. Przy... Wanda Polecam (1) Polecam Bio Piekarnię Ziarno, a w szczególności Pana sprzedawcę Piotra.... Piotrek z Gdyni super miejsce (2) bardzo duża powierzchnia, olbrzymia liczba perełek na wagę, niskie ceny,... Znawczyni fachowo (2) Dzięki doskonałemu fachowcowi,który potrafił przedstawić i nakreślić mi swoją... Anna dobra obsługa (1) Byłem dzisiaj w sklepie, kupić drobiazgi oraz koszulę meską....Pracownik Pan... Marek Polecam (1) Sklep zaopatrzony dobrze, obsługa bardzo sympatyczna. Robiłem małe zakupy do... Michał BEZKONKURENCYNI!! (1) Witam. Zawsze kupuje kwiaty w tej kwiaciarni.. Dojeżdżam z Gdańska specjalnie... Grzegorz Rewelwcja! (1) Jestem zachwycona! Długo szukałam kilku sztuk mebli, które podkreśliłyby... Juliana LEGO w dobrej cenie (1) Sprawna realizacja. Dobra cena. Pełna satysfakcja. Maciej Kapla mmmm, pycha! (1) Miałam okazję spróbować dopiero kilku produktów, ale miło mi się robi na samo... Softie Pięknie i oryginalnie!!! (1) Dziękuje za najpiekniejszy i wymarzony bukiet ślubny, jak również wszystkie... Agata Profesionalizm i jakość towarów i usług rzadko spotykana w naszym kraju. Gratulacje! (1) Od zawsze wiedziałem, że tak ważnych dla eksploatacji samochodu elementów jak... Artur Ziółkowski Godzina Otwarcia (2) Raz chcialem kupic karme przed praca bylem pol godziny po otwarciu sklep byl... Kamil