Piotr - opinia (1) Przystępne ceny , super wykonanie zamówienia okolicznościowego. Piotr Po prostu aż miło... (1) Urocza obsługa, fachowa pomoc. Szybka realizacja, bogata informacja. Wszystko... mags masakra (1) Witam w niedzielę odwiedziłam z znajomymi cukiernię Sowy w Leclercu. Nie... Zszokowana
Zadowolony (1) Jestem bardzo zadowolony z kwiatów kupowanych w kwiaciarni Marakaz.... kisli Gorąco polecam!!!!!!!!! (1) Wyjątkowo ciekawe kompozycje kwiatowe,Panie tam pracujące mają dusze... Wiola nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Nie dość że drogo to kwiaty padły mi już tego samego dnia wieczorem!!!!!A... m.k Świetny kurs! Bardzo polecam! (1) Polecam wszystkim kursy florystyczne prowadzone przez Panią Aleksandrę... Ilona Zachwycony !!! (1) Gorąco polecam !!! około 3 tygodnie temu zakupiłem e-papierosa ego-t , jestem... Stały klient Lipa (3) W obecnym MM w Gdansku nie ma juz ludzi ktorzy posiadaja wiedze i sa... Norsk Obsługa beznadziejna (2) Kupiłem już tam sporo rzeczy i zawsze coś jest nie tak z osobami... Nikodem Skarga na obsługę (1) Chciałabym złożyć skargę na obsługę tego sklepu a dokładnie na kasjerki. Są... Natalia Wnuk Nowoczesny mięsny :) (1) Tak jak w temacie. Tak dobrej obsługi sklepu, w połączeniu z tak dobrą... Adi i Marta Godne polecenia. (2) Ja zamówiłem sofę na początku lutego i została dostarczona w terminie... Marcel Romuald - opinia (1) Obsługa bardzo miła i uczynna.Udzielono mi fachowej pomocy w wyborze zakupu... Romuald jestem pod wrażeniem !!! (1) polecam ogromny wybór ark szkolnych i zabawek,gier planszowych to chyba mają... agata KIEROWNICZKA SKLEPU BOMI-JAKAS GLUPIA KIENTKA (6) CHCIALAM NABYC PRODUKT KTORY BYL W CENIE NA POLCE ZA 7ZL, PRZY KASIE OKAZALO... XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX drożyzna (1) Kwiaciania istotnie posiada bogaty asortyment, panie są miłę, chociaż... wierny/niewierny POLECAM!! (1) Aparat naprawiony szybko i w dobrej cenie. Zostały mi udzielony dokładne i... Basia Obsługa ;/ (2) Dno dno i jeszcze raz dno taka jest obsługa w BOMI Czemu w Trójmiejskich... Szatynka aga - opinia (1) Polecam zdecydowanie. Fachowe podejście do klienta. kontakt rewelacyjny. Ceny... aga