Najmilsza obsługa w całym Trójmieście (1) POLECAMY KAŻDEMU!!!! Najlepsza obsługa w całym Trójmieście - nie dość, że... adalala Polecam :) (1) Transakcja jak najbardziej pozytywna :) Bezproblemowy kontakt i sprawne... Kamil DZIADOSTWO W MANHATTANIE (1) BYŁEM W MANHATTANIE - CO ZA DZIADOSTWO !!!!!! pusto 2/3 tej niby galerii... KLIENT
bukiety (1) od lat zamawiam bukiety strioki na różne okoliczności i zawsze są z klasą... vp Serdecznie polecam!!!! (1) Kozrystałam z usług Kwiacaiarni w ważnych dla mnie okolicznościach-jubileusz... beata wicherska klient - opinia (1) Najlepiej zaopatrzony sklep na Świętojańskiej i ogólnie w Trójmieście. Duży... klient Simlock (1) rozmowa telefoniczna.. ile za simlock z 5530?- 80zł przychodzie pytam a oni... JA TRAGEDIA (1) Najgorszy sklep, a w zasadzie personel sklepu, w jakim byłam. Pracownicy są... Marta żywność bezglutenowa (1) kupuję tu od dłuższego czasu i zawsze jestem zadowolona Judyta Sprzedają podrobiane drogo. (1) Nie polecam, miły sprzedawca,ale... za dużą cenę oferują towar nie markowy,... Lepes coś eleganckiego z tkanin to tylko tam (1) Szkoda,że ceny nie na każdą kieszeń, ale jak trafia się wyjątkowa okazja to... karolina średni (1) sklep kiedyś był bardzo fajnie zaopatrzony ale od momentu wprowadzenia... Sąsiad Udane Mikołajki! :) (1) Dzięki Wam dzieciaki były mega zadowolone z mikołajkowych prezentów. Sama też... gosia Telefony naprawiałem dwukrotnie (1) Raz zepsuł się wyświetlacz, drugi raz inny telefon przestał ładować. W... T.Jankowski Obsługa na najniższym poziomie! (1) Długo się zastanawiałam czy to napisać gdyż bardzo cenię sobie wyroby tej... Ala Prawdziwe pyszności!! (1) Niesamowite pączki, rogale i ciastka - zawsze ciepłe, świeżutkie (robią się... Daniello Doskonała Hurtownia (1) Świetnie nie spodziewałam się tak dużego asortymentu produktów, prowadzą... dyzia WARZYWA!!!!!!!!!!!!! (2) TO SKANDAL JESTEM OKROPNIE ZAWIEDZIONY PANIA KTÓRA JEST NA WARZYWACH. BARDZO... Roman Super (1) Towary dobrej klasy za niskie ceny. Każdy znajdzie coś dla siebie. Biedronka... komarek Opryskliwy kierownik tego salonu! (1) Weszłam do salonu, aby uzyskać informacje dotyczące mojej umowy abonenckiej.... Bożenka