... (1) Ogromny PLUS za Czyste Szyby xD guz :) brak kultury u ochroniarza (1) Dziś po zakupach w Kauflandzie weszłam do toalety. Kiedy chciałam wyjść,... jjj Super torty (1) Polecam cukiernię Sowa ze względu na torty , zwykłe ciasta sama pikę . Ale... mika
Polecam. (1) Panowie wszystko wytłumaczyli, a co najważniejsze pomogli załatwić sprawy... Ania super sklep (1) bogata oferta sklepu,towar godny polecenia,ceny konkurencyjne,bardzo miła... wiesiek zadowolona (1) Maly bardzo fajny sklepik. Bardzo dobra i mila obsluga.POLECAM gosia_ SUPER PO DRODZE !!!!!!!!!!! (1) BARDZO MIŁA OBSŁUGA POLECAM WSZYSTKIM STUDENT Renata - opinia (1) serdecznie polecam . kupilam trzy bukiety na obronę bylam bardzo mile... Renata podziękowania (2) Serdecznie dziękuję za przygotowanie torta na 18-te urodziny mojej córki.... Iza Słabo... (1) Cukiernia "schodzi na psy"... Wciskają nieświeży towar. Notoryczna zmiana... Była Klientka Super!! (2) Sklep inny niż wszystkie, urządzony ze smakiem :) Takiego jeszcze na swojej... Fido Tragedia (2) Obsługa niemiła i nieprofesjonalna. Przy tak prostej wydawałoby się czynności... Rozczarowany klient Można zwyczajnie zrobić zakupy (1) Prawie całe wysposażenie łazienki zamówiłem w 5min. Nie było też problemów z... Kamil wszystko na 6 !!!!!!!!!!!!! (1) wszystko na 6 !!!!!!!!!!!!! QUPse Polecam (1) Miła obsługa, bardzo dobre ceny, dość duży asortyment tylko czasem w sklepie... Paweł dzik106 - opinia (1) rewelacyjna obsługa. .szef posiada odpowiednia wiedzę w tym zakresie.polecam dzik106 Firma godna polecenia. (1) Wybrałam tę firmę z pośród kilku innych oferujących kasy fiskalne. Przekonała... Ewa uwielbiam!! (1) Uwielbiam ciasta T.Dekera.Kiedy tylko jestem w pobliżu sklepu z szyldem... Rudzia jak dla mnie tragedia (1) pani w rudych wlosach to istna wredota. baardzo nie mily dla wielu klientow i... henio opinia (1) Zamówiłem bukiet dla żony na rocznicę ślubu - był wspaniały i w dobrej cenie... Marek