SKANDAL!! (2) Nie polecam tego sklepu, a właściwie odradzam wszystkim. Obsługa jest nie... Ania z Gdańska Kasjerka z tesco (4) Chciałabym sie odnieść do wypowiedzi Pana,ponizej.A więc oswiadczam ze... kasjer Polecam! (1) Księgarnia niewielka, ale za to przytulna. Obsługa bardzo miła i pomaga w... Kulawy Krul
Wowwww (2) To się nazywa studio florystyczne! Jestem z Warszawy i moja żona przywiązuje... Rafał Stare, drogie ciasto (1) Starzy i drodzy to mogą być przyjaciele, ale nie ciasto. A na pewno nie z... Krociech Brak zainteresowania ze strony kierownictwa (16) Chciałbym, aby ten email przeczytał główny zarząd, a w szczególności prezes... Prawnik A KTO KAZAL IM TUTAJ PRACOWAC? (4) wedlug mnire to wielki plus ze sklep jest otawrty 24h i schecia sama jezdze... marta BEZNADZIEJA (4) ROBIŁAM ZAKUPY,PANI KASJERCE NIE PODOBAŁO SIĘ BARDZO ,ŻE STOIMY PRZY KASIE O... ewa FATALNA,NIEKOMPETENTNA, BARDZO NIEMIŁA,KRZYKLIWA OBSŁUGA (11) Panie zachowują się skandalicznie,krzycza na klientów,nie pozwalają nic... klient Bardzo polecam!!!! (1) Fajny sklep, duży wybór karm, smakołyków i wszelkich gadżetów bardzo... Dorota warto odwiedzić (1) Sklep z wyjątkowo pięknym asortymentem. Bardzo dużo towaru, chociaż na... Elżbieta Pachnia Polecam w 100% (1) Zamówiliśmy klocki ze strony internetowej sprzedawcy, ceny bardzo przystępne,... Karolina polecam (1) Swietne miejsce! Mam boska malutką toaletke ratanową co wyglada na 500 zl a... alex niekompetentna obługa (1) oddałam telefon do serwisu powiedziano mi, że mam czekac 14 dni roboczych,... rozczarowana super (1) super Andrzej ciekawy sklep (1) ciekawy sklep Joanna mniejsza cena bez paragonu (1) naprawiałam telefon, miałam zapłacić 45 zł, ale Pan nieśmiało zaproponował 30... Marlena Jendrzejczyk Best Pottery Store in 3miasto! (1) Nie piszę dobrze po polsku... I live in Gdansk and have many visitors from... Shelley Bezinteresowna NIEuprzejmość (1) Misją firmy jest satysfakcja klienta, ale tlko na papierze. Byłem... Janek Najbardziej nieprzyjazny klientowi sklep w Gdańsku (3) Właśnie jestem po wizycie w Bomi na Zaspie, gdzie miałam niewątpliwą... Barbara