Tort Angielski (1) Na urodziny Syna kupiam Tort angielski, Byl pieknie wykonany. Niestety po... Ala Peek and Cloppenburg (6) Obsługa sklepu nie chciała uwzględnić prostej reklamacji. Po zaledwie dwóch... Klient Sklep Okay Multibrand w Galerii (1) witam doszły mnie słuchy że planowane jest w grudniu twarcie sklepu tej... fanka marki
Super Hurtownia (2) Jedyny w Trojmiescie szeroki asortyment dostępny od ręki a dodatkowo kazdą... Elektryk Świetny sklepik - polecam (1) Hej, sklepik świetny. obslugująca mnie osoba posiadała fachową wiedzę -... Bartłomiej A. - opinia (1) niemila i beszczelna obsluga i bardzo male zainteresowanie klientem i jego... A. Kasia - opinia (3) Robię w tym sklepie zakupy od niedawna. Niestety zdarzyło się, że nie było... Kasia polecam wszystkim (1) Bardzo dziekuję kwiaciarni Kasia!!!! Wszystko super, miła obsługa, kwiatki... kasiulek Polecam serdecznie (2) Bardzo duży wybór telefonów , większość to telefony zupełnie nowe z kompletem... Ania polecam sklep (1) Pan Marek wybrał znakomite wina, które są w dobrej cenie. remik Pyszne paszteciki (1) Moja rodzina zajadała się pasztecikami. Cista - takie sobie, torty też. Joanna Fachowa miła obsługa (1) tak to trzeba przyznać fachowa, bardzo-bardzo-bardzo miła, obsługa oczywiście... Kriss kaśka29 - opinia (1) Wybór może i duży, ceny też przystępne, ale nikt nie zareagował jak weszłam... kaśka29 zaczęło się od bukietu (1) chciałam zamówić jedynie bukiet , ale gdy byłam w różnych kwiaciarniach to... ania męzatka od 3 miesiecy Talent to za mało powiedziane! (1) Indywidualne podejście do klienta,talent i uśmiech na twarzy to atuty Pani... AL wcale nie jest tam wesoło (6) nie mają pracownicy tam wesoło muszą pracować za kilka osób być zawsze... klient polecam (1) ...jeszcze tam wrócę po materiał na fotel Paweł Super, ale jest jedno ale... (3) Mianowicie pani z działu warzyw i owoców-pani M., widać że bardzo meczy ją... klientka bomi Samoobsługa? (3) Dn.10.09.08 ok.godz.18 chciałam zakupić w sklepie Państwa sieci na Fikakowie... Sylwia Masłowska BOMI truje klientów (2) Po raz kolejny dokonałam zakupu nieświeżego towaru. Za pierwszym razem była... Klient