Z.K. - opinia (1) Byłem w tym sklepie kilkukrotnie - ostatnio sprzedawca z działu akwarystyki,... Z.K. żona zachwycona (1) Zamówiłem bukiet na rocznicę dla żony, zawsze przychodzę tu kiedy chcę kupić... Piotr nokia n73 (1) Bardzo miła i profesionalna obsluga szybka wysylka zeby takich... Mariusz
świetny sklep (1) Bardzo duzy wybór asortymentu. Przemiła obsługa. mador stare szczypiorki , śmierdzące, powtarza się to (1) Po raz kolejny kupiłam stary szczypior śmierdzący , gnijący na Końcu... hanna SUPER POLECAM (1) Obsługa w stylu subiekta Rzeckiego życzył bym sobie tak zaangażowanych... Zbigniew Behrendt zepsuli mi telefon i powiedzieli ze taki był (1) poza tym powymieniali części i myśleli że nie zauważę zdecydowanie odradzam. Darek mieszane uczucia (1) Zacznę od tego że uwielbiam tam jeździc,ze względu na możliwości wyboru,... klientka Jonasz - opinia (1) Kapitalna księgarnia! Jonasz Popieram poprzednika - Relikt PRL-u (1) Byłem w tych okolicach przejazdem i właściwie zakupy zrobiłem w okolicznym,... IC-1987 BRAK SŁÓW (1) BYLEM NIEDAWNO W SLEPIE I JESTEM ZSZOKOWANY ŻE W DZISIEJSZYCH CZASACH MOZNA... ZNIESMACZONY bardzo fajny sklep (2) Zaopatruję sie w sklepie od kilku miesięcy i muszę powiedzieć, że jeszcze nie... dbająca o zdrowie Polecam (1) Parę dni temu skorzystałem z usług tej firmy. Polecił mi ją znajomy i miał... Dariusz super (1) JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z CUKIENI BYŁAM PRAWIE W WSZYSTKICH I NIE... milusia BLOND PANI W BIAŁYCH ADIDASKACH (1) uwaga na Panią w blond włosach i białych adidaskach, dość młoda koło 25 lat,... gdańszczanka Amatorski BOX a nie serwis. (1) JAK NAJDALEJ. Amatorzy korzystający z prostych programów jakie każdy mógłby... Piotr Sklep firmowy ZC "Bolesławiec" (2) Byłam dzisiaj po raz pierwszy w tym sklepie wraz z moim mężczyzną i... Teresa Zabża PLECAM WSZYSTKIM!!! :D (1) Witam wszystkich zainteresowanych przepiękną i oryginalną sztuką malowania na... KLIENTKA BARDZO ZADOWOLONA Joanna - opinia (1) Świetna kwiaciarnia, przemiła obsługa, zwłaszcza Pani Ania - właścicielka... Joanna Nieuczciwi (3) W dzisiejszej ulotce Real oferował wyprzedaż, między innymi aparat cyfrowy ze... Malgosia111