UWAGA DLA KORZYSTAJACYCH Z TEGO SERWISU (1) UDALEM SIE DO TEGO PUNKTU W CELU WSTAWIENIA NOWEGO WYSWIETLACZA DO... PIOTR Dobra obsługa (1) Dobra obsługa Bosamn gutek - opinia (1) Jadąc do znajomych na Osową, zauważyłem Bukieciarnię. Będąc przekonanym, iż... gutek
Z daleka ! (1) Nie polecam tej firmy, właściciel jest niekompetentny, nie znał podstaw,... Klient jedna z najlepszych cukierni w Trójmieście (1) Polecam zwłaszcza torty - lekkie, z delikatnymi kremami, ale o zdecydowanym... cantara Dla wszystkich chcących mieć dobrze zaopatrzone biuro! (2) Pełna obsługa, pomoc i doradztwo. Szybko i niezawodnie. Wsyzstko w miłej... SEKA SA ORYGINALNE!!! (1) ORYGINALNE i nie powtarzalne pamiątki z Gdyni, ręcznie robione, datowane, z... S. Polecam ! (1) Dwukrotnie zamówiłam obrazy z LiliArt, zarówno dla siebie jak i bliskich... Monika Strasznie drogo (1) Nikt nie powiadomił mnie o koszcie usługi, gdybym widział, że ściągną tyle... oem Piękny bukiet (1) Kwiaty zamówione przez internet, wcześniej kontakt mailowy i telefoniczny,... x dyskryminacja osób z dziećmi (4) Niestety nie wpuszczono nas do sklepu, bo byliśmy z małym dzieckiem, które... Gosia Żenująca obsługa-chamski "kierownik" (1) Podobnie jak większość tu osób potwierdzam że obsługa w hurtowni to tragedia... luk naprawdę trzeba spróbować (1) polecam torty rewelacja a i pieczywko super Kasia Tort dla przedszkolaka (1) Zamówiłam torcik dla przedszkolaka był piękny, bardzo kolorowy i pyszny. Cena... Angelika Tak trzymać Panowie (1) W Winotece na Wawelskiej zamawiałam skrzyneczki z winem na prezenty. Panowie... Agnieszka P. obsługa w informacji to tragedia (3) 29.12.2011 chciałem oddac do naprawy gwarancyjnej TV w Real Gdynia.Obsługa... Ryszard Polecam (1) Od jakiegoś czasu jedyna kwiaciarnia z jakiej korzystamy, przemiła obsługa,... Paweł Pączki (1) z*******E PĄCZKI !!! Maro Brak możliwości wymiany towaru po dwóch dniach zakupu (3) Chciałem zrobić mojej żonie prezent i zakupiłem 20.05.2011 w waszej placówce... Ryszard tort na Święta Bożego Narodzenia (1) Jeszcze nie jadłam tak pysznych tortów, rozpływających się w ustach,... Jolanta