Swietny serwis i obsługa (1) Rewelacyjny serwis jak i obsluga. Naprawili mi telefon bardzo szybko i... Kaczor Bukiet na slub (1) Ciekawa mieszana kompozycja z pastelowych kwiatow.Polecam!! Domcia Polecam! (1) Fachowa i miła obsługa,towar doskanaly jakosciowo i w bardzo przystepnej... Sylwia
MASAKRA (1) Zgadza sie że ten ryek to kpina mieszkam na ulicy Krzywoustego doszło do tego... Paulina Polecam!! (1) RZeczywiście nie ma cen jak w biedronce ale chyba nie wszedzie być takie... Dominika zdecydowanie odradzam (2) Zdecydowanie odradzam. Chyba największy zarzut jaki mam jest taki, że... *Ania* Super Kwiaciarnia (1) Zamawiam tam kwiatki już od jakiegoś czasu bukiety są zawsze piękne kwiatki... Ryszard dobre ceny w miłej atmosferze (5) gospodarz troszke narzuca swoje importowane wina ale ogólnie jak się określi... tumek Delikatesy Bomi Orunia ul. Wawelska (4) Dzisiaj byłem na zakupach , jak zawsze świeże warzywa , pani z mięsnego... k2 GALERIA PRZYMORZE HA! HA! HA! (1) ludzie jaka galeria ?Przymorze - tam nic się nie dzieje to zwykły market -... xxx CUDO! (1) Polecam wszystkim! Naprawdę ogromny wybór najróżniejszych whisky, wódek,... Katia POLECAM (1) Bardzo miła obsługa w biurze jak i w magazynie . Można uzyskać wiele cennych... nowy klient Polecam (1) Świetny sklepik, młoda fajna obsługa można się pośmiać i pogadać przy okazji... student polecam (1) Jako konsultant ślubny współpracuję z wieloma florystami. Zaletą Kasi z... Katarzyna Kaniewska"TwoSunflower Gorąco polecam (1) Z usług kwiaciarni korzystam już od wielu lat. Panie tam pracujące maja... Stała klientka Polecam (1) Polecam kasia Jak dla mnie jak każdy inny market (2) Jak dla mnie, to obsługa średnia -dotyczy działu ogród, zwłaszcza gdy... młoda mama POLECAM (1) Polecam jak najbardzije.Fachowa obsługa, wszytko wytłumaczą, super warunki... Karol ocene transakcji (1) Zamówiony towar otrzymałam bardzo szybko w stanie idealnym. Świetnie... Ewa Wolańczyk Rozczarowanie (1) Zamówiłam w kwiaciarni bukiet ślubny. Podczas zamawiania personel wykazał się... Katarzyna