OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM!!!!!! (1) ponoc p. Deker sam wszystko robi-własnie ponoć!! kiedyś przypadkiem byłam w... byla klientka obsługa przy kasie (1) Towar niezły, natomiast pani przy kasie sprawia wrażenie jakby łaskę robiła,... bary polecam wszystkim!!!! (1) Polecam wszystkim sklep Filippo w Slupsku.Super jakosc obuwia za rozsadna... joanna
Personel (1) Obuwie personelu jest tragiczne, jedna z kelnerek nosi klapki basenowe i do... Klientka a - opinia (1) serdecznie polecam wszystkim którym zależy na zdrowym i dobrym odzywianiu!! a Bomi sprzedaje produkty po terminie przydatności do spożycia! (2) Bomi sprzedaje produkty po terminie przydatności do spożycia! Już... Krystian Ewa - opinia (1) Przede wszystkim ekspresowo!Bardzo dobry kontakt z konsultantem.Polecam:)) Ewa Kasia - opinia (1) Z tej kwiaciarni korzystałam już dwa razy,zamawiałam usługę-poczta kwiatowa i... Kasia SUPER SKLEP! (1) Bardzo dobry sklep. Jako jeden z niewielu w Gdańsku ma żywą karmówkę dobrych... Ag Nonek - opinia (1) ludzie którzy tam pracują są wielcy!!!! to jest naprawdę cieżka praca i nie... Nonek masakra (1) Pan, który zajmuje się obsługą klienta jest beszczelny i śmieje się prosto w... Monika strona internetowa (1) Jeżeli już robicie nową stronę internetową to moglibyście nie ściągać od... luna aser - opinia (1) Moi goście z zagranicy byli zafascynowani otrzymanym prezentem nabytym w tym... aser Nigdy więcej (3) 13 pażdziernika wybrałam się z mężem na zakupy do tego sklepu po raz pierwszy... mika Polecam - jestem bardzo zadowolony (1) Duży wybór , miła i szybka obsługa , pomagają przy załadunku towaru ,... sprzedawca Świetny sklep! (1) Szeroki i ciekawy asortyment, miła, pomocna obsługa. Jestem bardzo zadowolona... natalia Moja Opinia (1) Zacznę od początku: Obsługa- rok temu na dziale jeżdzieckim był pan,pani... Konik ludzie idźcie kupować gdzie indziej!!! (1) obsługa w sklepie tragedia, wciskają klientom na siłę rzeczy im nie potrzebne... jarek mova-n - opinia (1) Ciasta pyszne, świeże. bardzo duży wybór. Miałam ciasta z tej cukierni na... mova-n Warto! (2) Sklep ogromny!Bardzo bogaty asortyment.Swietna obsluga. Jedyny minus to ceny... Marta