Zakup po obniżce (1) Od 27 grudnia obowiązywała obniżka na wiele produktów.Zależało mi na kurtce... Małgorzata wilejto Polecam!! (1) Gorąco polecam zakupy na portalu artillo.pl. Miła i komunikatywna... zakochana w Artillo WEDEL PIJALNIA CZEKOLADY (3) Co się stało z Wedlem? To kiedyś moja ulubiona kawiarnie w GB, a teraz jest... Aneta
Zeberki (1) Oceniam sklep dobrze ... minus duży jedynie za b. małe kaltki dla zeberek ...... Daniel Duży zawód nie polecam. (1) Cukiernie Dekera znam od początku ponieważ moja koleżanka miała okazję... limona Zachwycająca obsługa, super podejście do klienta - godni zaufania. Prowadzą za rączkę przez mroczną otchłań sprzętu grającego... (1) Od początku uprzejme podejście do klienta, a potem opieka nad nim. Panowie z... Piotr nędzne ceny (2) Po pierwsze CENY np. gier są o jakieś 20 pln droższe niż o jedno piętro wyżej... Andrzej G Polecam (1) Rewelacyjny sklep, super czytelna strona, miła i ekspresowa obsługa, towar w... Ab Więcej takich sklepów (1) Towar oryginalny w 100% zgodny z opisem w bardzo dobrej cenie. Ekspresowa... k15x25 Nie polecam! (3) Chciałam dziś skorzystać z usług tej kwiaciarni, jednak obsługa tego miejsca... MS Najmilsza obsługa w całym Trójmieście (1) POLECAMY KAŻDEMU!!!! Najlepsza obsługa w całym Trójmieście - nie dość, że... adalala Polecam :) (1) Transakcja jak najbardziej pozytywna :) Bezproblemowy kontakt i sprawne... Kamil DZIADOSTWO W MANHATTANIE (1) BYŁEM W MANHATTANIE - CO ZA DZIADOSTWO !!!!!! pusto 2/3 tej niby galerii... KLIENT bukiety (1) od lat zamawiam bukiety strioki na różne okoliczności i zawsze są z klasą... vp Serdecznie polecam!!!! (1) Kozrystałam z usług Kwiacaiarni w ważnych dla mnie okolicznościach-jubileusz... beata wicherska klient - opinia (1) Najlepiej zaopatrzony sklep na Świętojańskiej i ogólnie w Trójmieście. Duży... klient Simlock (1) rozmowa telefoniczna.. ile za simlock z 5530?- 80zł przychodzie pytam a oni... JA TRAGEDIA (1) Najgorszy sklep, a w zasadzie personel sklepu, w jakim byłam. Pracownicy są... Marta żywność bezglutenowa (1) kupuję tu od dłuższego czasu i zawsze jestem zadowolona Judyta Sprzedają podrobiane drogo. (1) Nie polecam, miły sprzedawca,ale... za dużą cenę oferują towar nie markowy,... Lepes